Geharrewar in de Sushibar

Deel via:

€ 12,95
bij 999 Games
Niet op voorraad

Overzicht

Tactisch dobbelspel. Verzamel sushi, maar vergeet de graten niet. Je kunt de stenen van tafel pakken, maar met een goede worp ook van de andere spelers stelen.
Vanaf 8 jaar
2-5 spelers
+/- 20 min
Strategie:

Geluk:

Bluf:

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

In dit subtiele dobbelspelletje eten de kippen een keer geen regenwormen en graankorrels, maar gaan ze op de exotische toer, sushi met graten! Als je aan de beurt bent, gooi je maximaal drie keer met 5 dobbelstenen, waarbij je steeds ten minste één dobbelsteen opzij moet leggen. Daarna kies je welk symbool je wilt inzetten. Je kunt een sushi of een graat pakken, of ervoor kiezen om iets van de andere spelers te stelen. Voor sushi krijg je punten, voor graten minpunten, maar aan het einde van het spel moet je voor elk van je sushi ook een graat hebben! Wie de meeste punten heeft, wint het spel. Geharrewar in de Sushi-Bar geeft de spelers meer tactische keuzes dan bij vergelijkbare dobbelspelletjes, waardoor niet alleen families met kinderen, maar ook geoefende spelers veel plezier aan dit spel kunnen beleven.

Meer informatie
Artikelcode 999-SUS01
Gewicht 0.3200
Merk 999 Games
Afmetingen 13 x 13 x 4 cm
Auteur Reiner Knizia
EAN Code 8717249192978
Jaar van Uitgifte 2009
Evenement n.v.t.
label n.v.t.

Tactische tips

Besef dat je na je derde worp niets meer kunt veranderen. De kans is groot dat je niet precies gooit wat je wilt. Zorg er daarom voor dat je je op meerdere alternatieven richt. Soms is het gunstig om stenen apart te leggen met symbolen die je juist niet wilt, zodat je zeker weet dat je daarmee niet per ongeluk een bepaald symbool teveel gooit.