€ 29,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Iedereen tekent, eentje raadt! Raad het begrip, kies de mooiste tekening en vind uit wie welk kunstwerk heeft gemaakt. Wie scoort de meeste punten?
Vanaf 12 jaar
3 - 8 spelers
+/- 30 min
Interactie

Funfactor

Deductie

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Over het spel

Iedereen tekent, eentje raadt!


Iedereen tekent alsof zijn leven ervan afhangt. Één speler raadt: "Schommelstoel?" "Australië?" Raadt hij het begrip dat de anderen met al hun kunstenaarstalent voor hem uittekenen? En wie heeft in zijn ogen de mooiste, origineelste, meest informatieve en beste tekening afgeleverd? En vooral: raadt hij van wie deze tekening was? Wie heeft aan het einde van het spel de meeste punten?

De speler die moet raden doet zijn ogen dicht. Één van de tekenaars trekt de bovenste kaart van de stapel en laat deze aan alle andere tekenaars zien. Daarna draait hij de zandloper om. Iedereen probeert nu binnen de door de zandloper aangegeven tijd het begrip dat op de kaart stond te tekenen. Als de tijd om is, worden alle graffitischermen geschud en in willekeurige volgorde voor de speler die moet raden gelegd. Deze mag nu 3 keer raden om welk begrip het ging. Daarna kiest hij de beste tekening en moet hij raden wie welke tekening heeft gemaakt. Voor al deze dingen krijgen de spelers punten. Wie na het afgesproken aantal ronden de meeste punten heeft, wint.

Graffiti is een gezellig partyspel, dat door de 2 verschillende moeilijkheidsgradaties voor alle leeftijden geschikt is.

Inhoud:
  • 200 kaarten met begrippen
  • 56 fiches1 zandloper
    7 graffitischermen met tekenstiften
  • De spelregels
Meer informatie
Artikelcode999-GRF01
Gewicht1.1500
Merk999 Games
Afmetingen29,7 x 29,7 x 7,2 cm
AuteurJacques Zeimet
EAN Code8717249193869
Jaar van Uitgifte2010