Halli Galli - Kaartspel

Vanaf 6 jaar
2 - 6 spelers
+/- 15 min
17 x 12,7 x 5,5 cm
Interactie:
4,5 sterren
Reactie:
5 sterren
Funfactor:
4 sterren
Educatief:
3,5 sterren

Het spel

Spectaculair reactiespel. Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen!

Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde vrucht precies 5 exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Wie dat als eerste doet, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?

Halli Galli is niet alleen leerzaam voor jonge kinderen, maar ook uitstekend vermaak voor studenten of families die gewoon even een eenvoudig, gezellig spelletje tussendoor willen spelen.


Video

Tactische speeltip(s)

Het is eenvoudigweg erg belangrijk om snel te tellen en te reageren. Wie alle actuele totalen kan onthouden, heeft een duidelijk voordeel. Ook is het goed om te beseffen dat een nieuwe kaart op een oude komt. Zo kun je soms erg goed gokken dat er 5 van een soort overblijven.

Extra informatie

Wat is de eerlijkste manier om de kaarten om te draaien? De eerlijkste manier is om de kaarten van je af te draaien, zodat je ze niet eerst zelf ziet.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
  • Recente Zoekopdrachten
  • 2017 999 112
  • kolonisten van catan spelregels steden en ridders 79
  • de legende van andor deel 3 de laatste hoop 2
  • De Ark is Vol Bordspel 22