In de Ban van de Ring - Niet meer leverbaar

Vanaf 12 jaar
2 - 5 spelers
+/- 60 min
25,4 x 25,4 x 5,0 cm

Het spel

Coöperatief spel, naar het beroemde epos van J.R.R. Tolkien.

Dit is jullie kans om te bewijzen dat jullie het waard zijn om voor Midden Aarde op te komen! In dit spel zijn jullie leden van het Reisgezelschap. Jullie gezamenlijke doel is de vernietiging van de Ring en het verzamelen van zoveel mogelijk van Gandalfs runen. De runen symboliseren de bijdrage van een speler om de duistere krachten terug te dringen, maar ze tellen uitsluitend als het gezelschap samen blijft en gezamenlijk slaagt.

Zonder samenwerking is succes uitgesloten. In dit spel is er géén individuele winnaar. Jullie krijgen als groep een score en nemen het op tegen Sauron, die in het spelsysteem is ingebouwd.

Baan een weg door de mijnen van Moria, overleef de route door Helms Deep en het hol van Shelob de spin en gooi uiteindelijk de Ring in de krater van de Doemberg in Mordor. Wij wensen jullie een voorspoedige reis toe!

Deze nieuwe editie is voorzien van nieuw, prachtig artwork!

Video

Tactische speeltip(s)

Probeer goed gebruik te maken van de speciale eigenschappen van de spelers.

Onthoud dat je kaarten niet aan elkaar mag laten zien. Dit bevordert de communicatie en daardoor de saamhorigheid tussen de spelers.

Het spel duurt langer dan je denkt en aan het einde komen de lastigste gebeurtenissen. Probeer zo lang mogelijk te wachten met absolute noodoplossingen.

  • Recente Zoekopdrachten
  • carcassonne uitbreiding 2 51
  • kids top 100 9
  • catan bordspel uitbreiding ridders 101
  • carcassonne mini uitbreiding De rovers 41