Isis & Osiris - Bordspel


€ 14,99
bij 999 Games
Niet op voorraad

Overzicht

Geheugen- en rekenspelletje. Scoor punten voor de fiches naast jouw speelstukken. De fiches worden direct omgedraaid, zodat je moet onthouden waar de plus- of minpunten liggen.
Vanaf 7 jaar
2-4 spelers
+/- 15 min
Tactiek:

Geluk:

Geheugen:

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Tactisch geheugen- en rekenspel. De spelers zetten om beurten speelstukken en fiches met plus- en minpunten in en tellen aan het einde van het spel hoeveel punten er aan hun speelstukken grenzen. Omdat de punten gedekt worden neergelegd, moeten de spelers onthouden waar de positieve en waar de negatieve fiches liggen. Als je aan de beurt bent, kies je of je één van je speelstukken op het speelbord zet of dat je een gedekt fiche trekt, deze aan de andere spelers laat zien en deze weer gedekt op het speelbord legt. Op deze manier wordt er verder gespeeld totdat alle speelstukken en fiches op het bord liggen. Daarna worden alle fiches omgedraaid en tellen de spelers hun punten. De spelers krijgen plus- of minpunten voor de fiches die direct naast hun speelstukken liggen. De speler met de meeste punten heeft gewonnen. Isis & Osiris is een spannend spel, dat vooral geschikt is voor families met kinderen. Het spel is uitstekend met z'n tweeën speelbaar!

Meer informatie
Artikelcode 999-ISI02
Gewicht 0.5000
Merk 999 Games
Afmetingen 19,1 x 14 x 7 cm
Auteur Michael Schacht
EAN Code 8717249193876
Jaar van Uitgifte 2010
Evenement Nee
label Nee

Tactische tips

Wees niet te snel met het inzetten van je speelstukken. Dit geeft andere spelers de kans om hoge minpunten naast jouw stukken te zetten. Bovendien kun je zo wachten op een fiche met veel punten, waar je een speelstuk naast kan zetten.

Onthoud goed waar de fiches met veel plus- en minpunten liggen. In de loop van het spel komen er zoveel fiches op het speelbord te liggen, dat je het overzicht snel kunt kwijtraken.

Videos