€ 14,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Geheugen- en rekenspelletje. Scoor punten voor de fiches naast jouw speelstukken. De fiches worden direct omgedraaid, zodat je moet onthouden waar de plus- of minpunten liggen.
Vanaf 7 jaar
2 - 4 spelers
+/- 15 min
Tactiek

Geluk

Geheugen

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Videos

Over het spel

Tactisch geheugen- en rekenspel. De spelers zetten om beurten speelstukken en fiches met plus- en minpunten in en tellen aan het einde van het spel hoeveel punten er aan hun speelstukken grenzen. Omdat de punten gedekt worden neergelegd, moeten de spelers onthouden waar de positieve en waar de negatieve fiches liggen.
Als je aan de beurt bent, kies je of je één van je speelstukken op het speelbord zet of dat je een gedekt fiche trekt, deze aan de andere spelers laat zien en deze weer gedekt op het speelbord legt. Op deze manier wordt er verder gespeeld totdat alle speelstukken en fiches op het bord liggen. Daarna worden alle fiches omgedraaid en tellen de spelers hun punten. De spelers krijgen plus- of minpunten voor de fiches die direct naast hun speelstukken liggen. De speler met de meeste punten heeft gewonnen.

Isis & Osiris is een spannend spel, dat vooral geschikt is voor families met kinderen. Het spel is uitstekend met z'n tweeën speelbaar!

Meer informatie
Artikelcode999-ISI02
Gewicht0.5000
Merk999 Games
Afmetingen19,1 x 14 x 7 cm
AuteurMichael Schacht
EAN Code8717249193876
Jaar van Uitgifte2010
Nominaties en prijzen