€ 10,95
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Spannend zoek- en reactiespel. Wie ziet als snelste waar alle dieren uit het geheugenspel Jakkiebak! Kippenkak! zich hebben verstopt? Al voor heel jonge kinderen!
Vanaf 4 jaar
2 - 5 spelers
+/- 15 min
Reactie

Concentratie

Geluk

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Videos

Over het spel

Spannend zoek- en reactiespel, al voor heel jonge kinderen. Alle dieren uit het bekende geheugenspel Jakkiebak! Kippenkak! hebben zich verstopt. Wie als snelste ziet waar, moet zijn hand op de bijbehorende kaart leggen. Wie wint de meeste kaarten?

Voor je op tafel ligt een mesthoop met daarnaast een aantal kaarten met verstopte dieren erop. Sommige dieren liggen naast de schuur. Elke ronde wordt één zoekkaart omgedraaid. Ook daar staat een dier op. Nu probeer je zo snel mogelijk dit dier te vinden en op de kaart te slaan met dezelfde kleur als de mesthoop of de schuur waar de kaart ligt. Doe jij dit als eerste, dan krijg je de kaart. Soms wordt er een drol omgedraaid. In dat geval moet je zo snel mogelijk het dier zoeken dat ook in de vorige ronde werd gezocht. Maar pas op, die kan nu heel ergens anders liggen! De speler die aan het einde van het spel de meeste kaarten naast zijn mesthoop heeft, wint.

Verstoppertje is zeer geschikt om samen met oudere familieleden te spelen. Door het kleine formaat kun je het overal mee naartoe nemen.

Meer informatie
Artikelcode999-JAK05
Gewicht0.1800
Merk999 Games
Afmetingen11 x 11 x 4 cm
AuteurMarek Zoschl
EAN Code8717249195672
Jaar van Uitgifte2012