€ 19,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Dit kaartspel van Phalanx Games speelt zich af in de Franse grotten van Lascaux. Tijdens het spel gaan de spelers op ontdekkingstocht door de grotten om verschillende grotschilderingen te verzamelen. Lascaux is een kort, makkelijk te leren blufspel voor de hele familie.
Vanaf 8 jaar
3 - 5 spelers
+/- 45 min
  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Over het spel

Dit kaartspel van Phalanx Games speelt zich af in de Franse grotten van Lascaux. Deze grotten zijn tegenwoordig populaire toeristische attracties vanwege hun realistische schilderingen van reusachtige dieren. Fossiele bewijzen tonen aan dat deze wezens daar in die tijd daadwerkelijk hebben geleefd. De oudste afbeeldingen dateren uit het Stenen Tijdperk, zo tussen 13.000 en 15.000 voor Christus.
Tijdens het spel gaan de spelers op ontdekkingstocht door de grotten om verschillende grotschilderingen te verzamelen. Aan het begin van elke ronde leggen alle spelers een aantal kaarten in het midden van de tafel. Elke kaart toont naast de afbeelding van een prehistorisch dier twee kleuren. Iedere speler kiest in het geheim één kleur. Vervolgens leggen de spelers om beurten stenen in het midden van de tafel. Zodra iedereen heeft gepast, winnen een aantal spelers één of meer dierenkaarten. Aan het einde van het spel ontvangen de spelers punten voor dierensoorten waarvan ze de meerderheid hebben. Lascaux is een kort, makkelijk te leren blufspel voor de hele familie.


Inhoud:
  • 54 speelkaarten
  • 50 stenen
  • 30 fiches
  • De spelregelsMeer informatie
ArtikelcodePHA-NL.LAS01
Gewicht0.6600
MerkPhalanx Games
Afmetingen27,5 x 9,5 x 5,5 cm
AuteurDominique Ehrhard & Michel Lalet
EAN Code8717249192497
Jaar van Uitgifte2011