Leo moet naar de kapper - Bordspel

€ 19,99
bij 999 Games
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd

Overzicht

Coöperatief geheugenspel. Leid Leo op tijd naar de kapper door de dieren en kleuren op zijn weg te onthouden. De spelers winnen als Leo aan het einde van de vijfde dag arriveert. Spannend spel met verschillende moeilijkheidsgradaties!
Vanaf 6 jaar
2-5 spelers
+/- 30 min
cooperatief :

Geheugen :

Geluk :

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Coöperatief geheugenspel voor kinderen en hun ouders! Leo, de langharige leeuw, moet binnen 5 dagen naar de kapper om het respect van de andere dieren in de jungle niet te verliezen. Jullie helpen hem om er voor sluitingstijd te arriveren. Elke dag staat Leo om 8 uur 's morgens op. Als hij uiterlijk om 8 uur 's avonds bij de kapper is, winnen jullie het spel. Om beurten spelen jullie 1 handkaart om Leo over een spoor van gedekte tegels te bewegen. Eindigt Leo op een tegel met dezelfde kleur als de kaart, dan kost de beweging geen tijd. In het andere geval geeft de omgedraaide tegel aan hoeveel uren de beweging kost. Als Leo om 8 uur 's avonds nog niet bij de kapper is, moet hij de volgende dag weer opnieuw beginnen. Jullie draaien de omgedraaide tegels dan weer naar de gedekte kant. Jullie moeten dus onthouden waar welke kleuren liggen! Leo is een spannend spel, waarin de spelers moeten samenwerken en hun geheugen moeten aanspreken. De handleiding bevat varianten om het spel eenvoudiger of juist moeilijker te maken.

Meer informatie
Artikelcode 999-LEO01
Gewicht 0.5490
Merk 999 Games
Afmetingen 27,6 x 19 x 6,8 cm
Auteur Leo Colovini
EAN Code 8719214422677
Jaar van Uitgifte 2016
Evenement Nee
label

Tactische tips

- Probeer in de eerste paar ronden zoveel mogelijk verschillende dieren en kleuren om te draaien. De kans dat het in die ronden lukt om bij de kapper aan te komen, is namelijk erg klein. - Blijkt het lastig te zijn om alle kaarten te onthouden, verdeel dan de taken. De ene speler onthoudt dan bijvoorbeeld alle krokodillen, een andere de leeuwinnen, enzovoort.

Videos