Mega Civilization - Bordspel

€ 199,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Enorme versie van het legendarische ontwikkelingsspel "Civilization". Breid je beschaving uit, bouw steden en ontvang goederenkaarten, waarmee je ontwikkelingen koopt. Voor maximaal 18 spelers!
Vanaf 12 jaar
5 - 18 spelers
+/- 360 min
  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Over het spel

Gigantische versie van het legendarische ontwikkelingsspel "Civilization"

Dit uitdagende, strategische ontwikkelingsspel is geschikt voor maximaal 18 spelers!

Het spel bevat 4 grote speelborden (2x West en 2x Oost) met elk zijn eigen set goederenkaarten. Daardoor kunnen ze met minder spelers gescheiden worden gespeeld. Bij meer spelers worden beide speelborden gebruikt.

Breid je beschaving uit, bouw steden en ontvang daar goederenkaarten voor. Daarmee kun je ontwikkelingen kopen, die jou naast punten ook andere voordelen in het spel geven. Uiteraard ontstaan er bij het uitbreiden conflicten met andere beschavingen, die volgens een vast protocol worden afgehandeld. Toch is Mega Civilization vooral een ontwikkelingsspel. Het is zaak om zoveel mogelijk constructief te denken om binnen de beschikbare tijd zoveel mogelijk vooruitgang te boeken.

Het hart van het spel is de ruilfase aan het einde van een ronde, wanneer je probeert om setjes van je goederen te vormen. Omdat er rampen tussen de goederen zitten, is ruilen niet geheel zonder gevaar. Een ramp moet namelijk worden gespeeld met alle (nare) gevolgen van dien.

Mega Civilization is een fascinerend bordspel, dat ten minste 6 uur duurt en is daardoor de ultieme droom van de ware spellenliefhebber!

Errata Mega Civilization

Meer informatie
Artikelcode999-MCI01
Gewicht10.2200
Merk999 Games
Afmetingen48 x 38 x 13,5 cm
AuteurFrancis Tresham (doorontwikkeld door John Rodriguez, Flo de Haan, Gerart de Haan)
EAN Code8719214420024
Jaar van Uitgifte2015