Nieuws

 1. Aankondiging: Wink

  Spionnen undercover tijdens carnaval! Elke agent op tafel is de handlanger van een van de spelers. Als je aan de beurt bent, wijs je met je pion een handlanger aan. Daarna kijk je goed om je heen. De speler van die handlanger moet namelijk naar jou knipogen. Als jullie contact maken, winnen zowel jij als de andere speler punten. Maar pas op… Als je tijdens het knipogen wordt betrapt, ben je af!

  Lees meer »
 2. Update over de outletsale

   
   
  Onze outletsale van 27 en 28 november gaat helaas niet door! Wegens de verscherpte maatregelen, de huidige trends rondom het aantal dagelijkse besmettingen en de enorme druk op de zorg hebben we besloten de outletsale niet door te laten gaan.
  Lees meer »
 3. Spel-Plezier 2021

  Spel-Plezier laat spellenliefhebbers na een te lange pauze weer genieten van gezelschapsspellen. 

  Lees meer »
 4. Aankondiging: Fiësta Mexicana

  Tijd voor een Mexicaans feest! Vul je tafel met heerlijke gerechten, zoals burrito’s, salades en taco’s. De gerechten staan op tegels afgebeeld, die je zo slim mogelijk op je tafel moet leggen. Zo geven tegels met overeenkomende dipsauzen bonuspunten. Tegels win je door er met plekken op je tafel op te bieden. De plek met de hoogste waarde wint de tegel!

  Lees meer »
 5. Prijzenregen voor 999 Games tijdens Speelgoed van het Jaar-gala

  999 Games is tijdens het Nationale Speelgoed Gala op 2 november in de prijzen gevallen. We hebben maar liefst 3 publieksprijzen gewonnen. Ook won 999 Games-directeur en -oprichter Michael Bruinsma een onderscheiding voor zijn levenswerk. De spellen van 999 Games die een publieksprijs hebben gewonnen zijn Paleo, 20 Seconds Showdown en Keer op Keer Kids.

  Lees meer »
 6. Spellenspektakel Agenda

  Wat kun je doen bij 999 Games op Spellenspektakel?

  Lees meer »
 7. Auteur van Wizard: Het Dobbelspel op Spellenspektakel

  Wizard: Het Dobbelspel… De internationale doorbraak van een Nederlandse spellenbedenker!

  Tijdens het Spellenspektakel zal de maker van Wizard: het Dobbelspel, Daan Kreek, zelf aanwezig zijn om zijn spel te demonstreren. Wat zo bijzonder aan Wizard: Het Dobbelspel is, is dat deze Nederlandse titel ook in het buitenland wordt uitgegeven. Het Duitse bedrijf Amigo, ook wel bekend als de ontwikkelaars van Beverbende, Halli Galli en 1000 Bommen en Granaten, heeft het spel van Daan in Duitsland op de markt gezet.

  Lees meer »
 8. Auteur van Sneaky Bastard op Spellenspektakel!

  Tijdens het Spellenspektakel presenteren wij bij onze stand onze nieuwe originele titel Sneaky Bastard. Sneaky Bastard is een biedspel met een actuele insteek: vastgoed! Tijdens het spel moet je zo slim mogelijk bieden op verschillende huizen, die variëren van een aftandse studentenkamer tot het peperdure Luchtkasteel. Maar pas op: je kunt ook op het geld bieden dat door andere spelers wordt ingelegd. Waar de ene speler een vermogen betaalt om een huis in handen te krijgen, gaat de andere speler ervandoor met het geld dat dat huis heeft opgeleverd.

  Lees meer »
 9. Aankondiging: Exit - De Poort tussen de Werelden

   

  In het 18e deel van de EXIT-serie ontdek je in een afgelegen grot een geheimzinnige poort. Als je door de poort stapt, bevind je je ineens in een duistere, buitenaardse omgeving. Waar ben je? En hoe vind je je weg terug?! Los alle raadsels op en ontdek zeven bizarre werelden in De Poort tussen de Werelden!

  Lees meer »
 10. Primeur op Spellenspektakel: Wonderboek!

  Tijdens het Spellenspektakel hebben wij op onze stand een primeur: het nieuwe coöperatieve 3D-bordspel Wonderboek!

  Lees meer »
Pagina