Nieuws

 1. Preview: Rajas of the Ganges komt naar Nederland!

  Het is alweer bijna 2018 en om jullie vast een tipje van de sluier te geven van het assortiment voor volgend jaar presenteren wij hier de eerste preview: Rajas of the Ganges!

  Lees meer »
 2. 30 Seconds-actie op Facebook

  Op Facebook zijn wij tot het einde van het jaar elke week opzoek naar 5 gezinnen die tijdens de feestdagen de nieuwste editie van 30 Seconds willen winnen!
  Lees meer »
 3. Partygangers gezocht!


  Ben jij ook al in de feeststemming deze maand? Doe dan mee met Tester Gezocht, want deze keer is het de beurt aan ons nieuwste partyspel: Picture Party!  

  Lees meer »
 4. Kom jij ons team versterken?

  Samen met jou willen we werken aan het realiseren van ambitieuze doelen:

  Lees meer »
 5. Outlet-pakket uitverkocht!

  Afgelopen zondag was het weer mega-feest in het magazijn van 999 Games tijdens de Outlet Sale. 

  Lees meer »
 6. Great Western Trail wint Gouden Ludo 2017

  Aan de vooravond van het grootste spellenevenement van België, Spel 2017, werd voor de negende keer de uitreiking van de Gouden Ludo gehouden.

  Lees meer »
 7. Laatste herinnering: zondag Outlet Sale!


  Aankomend weekend is het weer zover: de Outlet Sale!

  Lees meer »
 8. Interview met Daan Kreek

  Het nieuwste partyspel van 999 Games is geboren. En mooi op tijd voor de feestdagen, want ‘Picture Party’ is bijzonder geschikt voor feestjes en partijen. Zeker met familie.

  Lees meer »
 9. 999 Games Open toernooien 2017-2018

  In 2016 introduceerde wij het 999 Games Open toernooi, dat uit een reeks kleine toernooien bestaat. Deelnemers kunnen het hele jaar punten verzamelen door spellen van 999 Games in toernooiverband te spelen. De te spelen spellen verschillen per periode. In deze maanden mogen spellenverengingen, winkels en cafés zoveel toernooien organiseren als ze willen. De spelers die daaraan meedoen, verdienen daar punten mee. Deze tellen voor de ranking die wij online bijhouden. De top 8 van de ranking en 4 door 999 Games uitgenodigde spelers spelen de finale op het Spellenspektakel in Eindhoven. 

  Ook een 999 Games Open organiseren? Klik hier voor meer informatie.

  Lees meer »
 10. Finale 999 Open; de winnaar van 2017 is bekend!


  Afgelopen weekend vond de grande finale plaats van de 999 Open-toernooien en wel op Het Spellenspektakel in Eindhoven, het spellenfeestje van het jaar. 

  Lees meer »
 • Recent Searches
 • SCH-51213 32
 • berenpark 1
 • kathedraal 1
 • Chada en thor 1