Nieuws

 1. Aankondiging: De Taveernen van de Oude Stad: Kamer te Huur

  Breid je persoonlijke café verder uit met De Taveerne van de Oude Stad: Kamer Te Huur! Deze uitbreiding komt met 4 nieuwe modules. Je kunt nu de taveerne uitbreiden met wijnkelders en logeerkamers. Ook kun je speciale gasten op bezoek krijgen, zoals wijnproevers, de pastoor of de burgemeester.

  Lees meer »
 2. Aankondiging: Pocket Escape Room: Ontsnapping uit Alcatraz

  Beleef de ervaring van een escape room in de vorm van een compact kaartspel! In deze editie van Pocket Escape Room moet je uit de beruchte gevangenis Alcatraz ontsnappen. Los de puzzels op en ontrafel het verhaal van Alcatraz.

  Lees meer »
 3. Aankondiging: Sneaky Bastard

  Je gaat een huis kopen! Maar daar heb je wel geld voor nodig. Je gaat daarom niet alleen bieden op huizen, maar ook proberen om als een sneaky bastard de opbrengst van de veiling in eigen zak te steken. In dit veilingspel ben je daarom niet alleen uit op nieuwe huizen, maar ook op het geld dat je tegenstanders voor het huis neer willen leggen. Wie de hoogste waarde aan huizen scoort, wint.

  Lees meer »
 4. Aankondiging: Juicy Fruit

   

  Exporteer fruit vanuit jouw persoonlijke tropische eiland! In dit tegelspel scoor je punten door schepen vol te laden en eigen bedrijven op je eiland te zetten. Zolang schepen niet vol zijn, nemen ze jouw kostbare landbouwgrond in. Maar als je teveel op je schepen focust, kapen je tegenstanders de beste bedrijven voor je neus weg.

  Lees meer »
 5. Aankondiging: Catan 3D

   

  Binnenkort verwacht: Catan 3D. Deze editie brengt het eiland van Catan tot leven als nooit tevoren. De landtegels zijn in deze versie door miniaturen vervangen, ontworpen door niemand minder dan Catan-bedenker Klaus Teuber. Herbeleef deze klassieker nu in 3D!

  Lees meer »
 6. Aankondiging: Catan: Breinbrekers

  Binnenkort verwacht: Catan: Breinbrekers! Het wereldberoemde Catan, maar dan nu als puzzelspel. Aan de hand van een opdracht moet je het aangegeven aantal wegen op het bord aanleggen. Kan jij deze breinbreker oplossen?

  Lees meer »
 7. Aankondiging: Don Juan


  Verzamel liefdesbrieven van Don Juan! In dit nieuwe spel is het letterlijk kiezen of delen. Jij verdeelt per ronde brieven in groepjes, waarna alle spelers een groepje kiezen. De juiste brieven geven harten, verkeerde brieven breken juist harten. Wie wint Don Juan’s hart?

  Lees meer »
 8. Aankondiging: De Legenden van Andor: Verloren Legenden - Donkere Tijden

  Keer terug naar de wereld van Andor met drie nieuwe legenden! “Schaduw over Cavern”, “Vreemd Vaderland” en “De Laatste Schaduw” kunnen met het basisspel worden gespeeld. Vecht tegen nieuwe vijanden, roep de hulp in van machtige bondgenoten en ervaar Andor zoals je het nog nooit eerder hebt gezien!

  Lees meer »
 9. Aankondiging: Similo: Dieren

  Vind samen de juiste dierkaart! In deze diereneditie van Similo moet je uit 12 dierkaarten het juiste dier achterhalen. Per beurt geeft de spelleider een hint met een nieuwe dierkaart. Daarna wijs je de dieren aan waarvan je zeker weet dat dit niet de juiste dieren zijn. Alleen als je de hints snapt, kun je Similo winnen.

  Lees meer »
 10. De Crew wint Gouden Ludo 2020!

   

  De Crew wint Gouden Ludo 2020 voor Beste Familiespel!

  Lees meer »
Pagina