Nieuws

 1. Nederlands Kampioenschap Saboteur 2019

  Houd je pikhouweel in de aanslag en zet je puntmuts op, want het NK Saboteur wordt voor de eerste keer in cafe Bolle in Tilburg gehouden. Alleen de meest gewiekste dwerg zal zich uiteindelijk Nederlands kampioen mogen noemen. Bovendien plaatst hij of zij zich samen met de nummer 2 voor het wereldkampioenschap Saboteur dat op 23 November in Antwerpen plaatsvindt.

  Lees meer »
 2. Nominaties Gouden Ludo 2019

  Na de nominaties voor de Nederlandse spellenprijs zijn nu ook de Vlaamse nominaties voor de Gouden Ludo bekend.

  Lees meer »
 3. Drie nominaties voor De Nederlandse Spellenprijs

  Ieder jaar worden op de septemberbeurs van spellenvereniging Ducosim de nominaties voor de Nederlandse Spellenprijs bekend gemaakt. En afgelopen zaterdag was het weer zover.

  Lees meer »
 4. Spellenfestival 2019

  Op zondag 6 oktober kan je terecht in de Limburghal in Genk voor het Spellenfestival, dé plek om de leukste nieuwe bordspellen uit te testen. Verschillende uitgevers, zowel nationaal als internationaal, staan klaar om hun leukste nieuwe spellen uit te leggen en met jou te spelen. Er is maar liefst 4000m² aan speeloppervlakte gevuld, dus je bent wel even zoet.

  Lees meer »
 5. NK Wizard op de Goudse Spellendag

  Zondag 13 oktober openen de deuren van het Concordiagebouw in het sfeervolle centrum van Gouda zich voor de Goudse Spellendag. Deze dag wordt elk kwartaal georganiseerd en staat dan ook bekend als de grootste, gratis toegankelijke spellendag van Nederland!

  Lees meer »
 6. Outlet Sale november 2019

  Scoor de leukste cadeaus voor de feestdagen en pak jouw voordeel op de beste bord- en kaartspellen, puzzels en meer met kortingen tot wel 60%!

  Lees meer »
 7. Er kan gestemd worden!

  Wij zijn dit jaar maar liefst 5x genomineerd in 3 verschillende leeftijdscategorieën voor Speelgoed van het Jaar. En jij mag meebepalen wie er per categorie moet winnen! Vanaf vandaag tot november mag er gestemd worden. Daarmee maak je ook nog eens kans op te gekke prijzen!

  Lees meer »
 8. Verkrijgbaar vanaf 1 november: Tapestry

  Creëer de beschaving met de meest indrukwekkende historie, vanaf het ontstaan van de mensheid tot en met de verre toekomst. De paden die je kiest, verschillen enorm met die uit de geschiedenis van de echte wereld. Jouw beschaving is uniek!

  Lees meer »
 9. Het NK Catan naar een hoger niveau

  Het Nederlands Kampioenschap Catan blijft groeien. Dit jaar deden er maar liefst 185 mensen een gooi naar de titel van heerser van Catan 2019. Een nieuw record voor Nederland! Daarvoor was ook een nieuwe locatie nodig: het Fletcher-hotel in Nieuwegein was de ideale plek om dit toernooi te houden.

  Lees meer »
 10. Adventure by Book - je leest geen stripboek, je spéélt het

  Je leest geen verhaal, je speelt het. Jouw keuzes, jouw avontuur, jouw verhaal!

  Lees meer »
Pagina