999 Games op SPEL Antwerpen 2023!

Afgelopen weekend, op 25 en 26 november, waren we niet alleen druk bezig met onze Outlet Sale in Almere, maar ook aanwezig bij onze Belgische vrienden op SPEL Antwerpen 2023!

SPEL is een knusse, gezellige, sfeervolle beurs, die dit jaar zijn tweeëntwintigste verjaardag vierde. Georganiseerd door de Vlaamse Forumfederatie VZW. Het evenement was weer een groot succes.

Je ziet een tafel met een rood tafelkleed waar het spel wolven wordt gedemonstreerd op de beurs spel antwerpen 2023

De stand van 999 Games straalde met 12 tafels en herkenbare rode kleding, waardoor bezoekers meteen wisten waar ze moesten zijn om met ons een spelletje mee te spelen! We hadden een mooi assortiment aan spellen meegenomen, waaronder populaire titels zoals Wolven, Het Witte Kasteel Van Himeji en Evergreen. Bovendien pakten we dit weekend extra uit met Queensland, dat genomineerd was voor de Goude Ludo 2023!

Al vroeg in de ochtend, nog voor de officiële opening, stond er een indrukwekkend lange rij bij de populaire tweedehands winkel, waar de leden van Forumfederatie VZW druk in de weer waren. Bezoekers leverden hun spellen af om gedurende de beurs te koop aan te bieden. Na het afleveren van hun spellen, gingen ze de beursvloer op, op zoek naar een vrije tafel voor een spelletje.

Je ziet een tafel met een rood tafelkleed waar het spel wolven wordt gedemonstreerd op de beurs spel antwerpen 2023

Het Witte Kasteel Van Himeji was al snel een hit, met tafels die vanaf het eerste half uur continu bezet waren! Onze fantastische demonstrateurs waren zo al snel druk bezig met het uitleggen van het spel, gevolgd door de populariteit van Wolven en het nieuwe innovatieve “roll & write” spel Pick A Pen, dat door velen ook voor het allereerst werd gespeeld!

Zodra de beurs voor het grote publiek openging, zat onze stand al snel helemaal vol, en werd er aan elke tafel volop gespeeld! De uitreiking van de Gouden Ludo 2023 voegde daar nog wat extra spanning aan. De prijsuitreiking werd gehost door de enige echte Bastiaan Nox, ook wel bekend van Nox’ Spellenzolder! Hoewel we dit jaar met Queensland niet in de prijzen vielen, waren we enorm blij met de nominatie.

Bij de aanwezige winkelier Adriaensen was het ook een drukte van belang! Gedurende het hele evenement liepen mensen met grote dozen of shopper-tassen vol spellen de winkel uit, die vervolgens nog eens verder werden gevuld met gouwe-ouwe spellen die in de tweedehands winkel te vinden waren!

Op de zondag gaven wij meer focus aan gezinnen en dus hadden we Dodo en Spookslot op tafel gezet, die door jong en oud werden gespeeld.

Kortom, het was een beurs vol gezelligheid en speelplezier!

Je ziet het team van 6 demonstrateurs dat voor een 999 Games banner poseert