Een meeslepend detectiveverhaal in een klein doosje

Deze zomer verwachten wij Pocket Detective. Deze coöperatieve spellenreeks van de ontwerpers van de populaire Pocket Escape Room-serie, kruipen in de rol van detectives en moeten samen een geheimzinnige zaak zien op te lossen.

Sommige kaarten in het spel worden zo neergezet dat ze samen in 3D de plaats delict weergeven.
Iedere speler krijgt een hand kaarten en speelt de kaarten om waardevolle informatie met de groep te delen of legt ze af als zij denken dat de kaarten tot een dwaalspoor leiden. Door te overleggen, logisch na te denken en de aanwijzingen goed te interpreteren probeert het team de zaak op te lossen. Hoe meer vragen er uiteindelijk goed beantwoord worden, hoe hoger de score. Pocket Detective is geschikt voor 1-6 spelende speurneuzen. Een must-have voor liefhebbers van detectivespellen.

De 2 Pocket Detective-spellen die deze zomer uitkomen zijn:

Bloedrode Rozen
Een schokkende vondst bij het landhuis: het lichaam van graaf Ferdinand Tudor ligt levenloos naast de rozenstruik. Is het een ongeluk of is er iets duisters aan de hand? De spelers zijn aan zet. Het is hun taak om bewijzen te verzamelen, het verhaal te achterhalen en de zaak op te lossen. 

box en spelinhoud van pocket detective

De Blik van de Geest
Een medewerker van het Macduff Museum in Edinburgh is vermist. Een bewaker beweert dat het spookt in het museum en dat hij de geest van MacBeth heeft gezien. Waar of niet, de verdwijning van zijn collega is buitengewoon mysterieus. Kun jij deze raadselachtige zaak oplossen?

box en spelinhoud van pocket escape room