Beleef het verhaal van Robin Hood als nooit tevoren! Reis in dit coöperatieve spel samen door Sherwood Forest en neem het op tegen de Sheriff van Nottingham en zijn trawanten. Ontdek alle mogelijkheden van het speelbord en ga op avontuur aan de hand van het begeleidende boek.

De Avonturen van Robin Hood maakt gebruik van innovatieve vondsten voor een unieke spelervaring. Zo maak je dankzij het begeleidende boek geleidelijk aan kennis met alle spelelementen en hoef je van te voren bijna geen spelregels door te nemen. Verplaatsen gebeurt door middel van een origineel systeem met speelstukken van verschillende lengtes, waardoor je vrij over het speelbord kunt reizen. Locaties op het bord veranderen tijdens het spel dankzij een vernuftige combinatie van inkepingen en verwisselbare lagen.

De Avonturen van Robin Hood is ontwikkeld en geïllustreerd door Michael Menzel, de bedenker van De Legende van Andor. Dit zie je terug in de prachtige artwork en het gemak waarmee je samen in het spel wegwijs wordt gemaakt. Een aanrader voor Andor-fans!