Op 30 september is het zo ver. Dan organiseert het FBJS/BFVS in samenwerking met 999 Games het Belgisch Kampioenschap Catan 2018. Op dit toernooi wordt bepaald wie dit jaar de beste Catanner is en wie België mag vertegenwoordigen op het WK Catan in Keulen later dit jaar.

Op het BK wordt net als op het WK Catan uitsluitend met het basisspel gespeeld, de uitbreidingen laten we dus thuis . Elke deelnemer speelt drie ronden waarna de vier beste spelers doorgaan naar een laatste finalepotje. Alle finalisten vallen in de prijzen maar alleen de winnaar mag zich de beste noemen en plaatst zich voor het WK Catan.

We raden je aan om je op voorhand in te schrijven om zeker te zijn van een plekje. Dat kan tot en met vrijdag 28 september via deze link: http://fbjs.be/Home/Inschrijvingen.

Vind je Catan geweldig en heb je zin in een gezellige middag? Geef je dan nu open laat zien dat jij de beste Catan-speler bent! Meer info omtrent o.a. het verloop van de dag, het reglement, de inschrijvingsprocedure enzovoorts vind je op de website  www.fbjs.be

Datum:
30 September 2018

Locatie:
Cryptezaal (Instituut Ursulinen), Bosstraat 9, 2861 Sint-Katelijne-Waver

Tijd:
Aanvang om 10:00 uur

Meer informatie:
http://fbjs.be/