Dus jij speelt wel een aardig potje Catan? Blok 12 juni dan in je agenda. Dan organiseert het FBJS/BFVS in samenwerking met 999 Games het Belgisch Kampioenschap Catan 2022. Op dit toernooi wordt bepaald wie zich dit jaar de heerser van Catan mag noemen en later dit jaar België mag vertegenwoordigen op het WK Catan. 

We raden je aan om je op voorhand in te schrijven om zeker te zijn van een plekje. Dat kan tot en met woensdag 8 juni via deze link: http://fbjs.be/Home/InschrijvingenCatan

Vind je Catan geweldig en heb je zin in een gezellige middag? Geef je dan nu op en laat zien dat jij de beste Catan-speler bent! Meer info omtrent o.a. het verloop van de dag, het reglement, de inschrijvingsprocedure enzovoorts vind je op de website: www.fbjs.be.

Datum
12 juni 2022

Locatie
Refter Gemeentelijke Basisschool Dijkstein, Maanhoeveweg 33, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Starttijd:

10:00

Meer informatie via
 http://fbjs.be/

 

Het WK Catan op Malta

Mocht je het BK winnen, zorg dan dat je ook het weekend van 18 november vrijhoudt voor het WK op Malta. De reis naar Malta wordt volledig verzorgd.

Nog even oefenen?

Twee jaar geleden werd het EK Catan in Barcelona gehouden. Dit keer heeft 999 Games de eer om het EK te organiseren. In 2017 werd de Nederlandse Selma Dorrestein tweede op het EK. In deze video geeft Selma een aantal speeltips voor Catan. Het kan zeker geen kwaad deze te bekijken als voorbereiding op het BK.