Ben je een ervaren Saboteur-speler? Wil je laten zien hoe goed je bent als teamspeler of juist hoe doortrapt je bent als gemene verrader? Meld je dan aan voor het BK Saboteur!

Op 23 oktober vindt in Gent tijdens de beurs F.A.C.T.S./Spellenspektakel het Belgisch Kampioenschap Saboteur plaats. Niet alleen mag je als winnaar van dit toernooi jezelf Belgisch kampioen noemen. Als je wint, mag je namelijk ook België vertegenwoordigen tijdens het WK Saboteur in 2023!

Afhankelijk van het aantal deelnemers worden 3 tot 4 rondes gespeeld. Per ronde worden per tafel 3 potjes saboteur gespeeld, oftewel een vol spel Saboteur. Na afloop van een ronde wordt van de iedere speler een score bijgehouden. Na de laatste ronde treffen de hoogst scorende spelers elkaar bij de finaletafel.

Je kunt je inschrijven via dit online aanmeldformulier. Om deel te kunnen nemen aan het BK moet je de beschikking hebben over een toegangskaartje tot F.A.C.T.S. Klik hier om jouw kaartjes voor FACTS te bestellen.

De deadline voor inschrijvingen voor het BK Saboteur is 20 oktober. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Het BK Saboteur zal worden georganiseerd in samenwerking met La Chouffe. Binnenkort komen we hierover met meer nieuws!