De vakantie zit er zo goed als op, de reisspellen zijn weer ingepakt en de scholen zijn bijna allemaal begonnen. Nu alweer toe aan een gezellige spellenmiddag? Kom 24 september naar het Erasmus Sport Center in Rotterdam en help mee het wereldrecord Catan spelen te verbreken. 1 Pot Catan met maar liefst 1100 man!

Wat is de Catan Big Game?

De Catan Big Game is meer dan alleen een uitvergrote versie van het spel. In de Big Game wordt het spelsysteem van Catan gebruikt om grote groepen spelers collectief te laten spelen om zo een geheel nieuwe spelervaring te beleven.
Nadat in 2013 het wereldrecord in de Verenigde Staten is gevestigd met 922 deelnemers is dit record in 2015 op de grootste spellenbeurs van de wereld, Spiel, in het Duitse Essen, verbroken. Er deden daar maar liefst 1040 deelnemers mee. Dan is het in 2017 de beurt aan de Benelux.

Waar?

Erasmus Sport Center - Burgemeester Oudlaan 50 - Rotterdam

Wanneer?

Zondag 24 september 2017 - vanaf 14:00 uur (duur: 2 tot 3 uur)

Voor wie?

Iedereen vanaf 10 jaar!

Kosten?

De kosten voor deelname aan dit unieke evenement zijn slechts € 2,50 per persoon. Dit is inclusief de goodiebag met de exclusieve set van 168 speelkaarten én 46 speelstukken in een unieke kleur!

Doe mee en win!

De winnaar gaat niet alleen naar huis met deze machtige titel, maar wint ook nog een cheque ter waarde van € 500,- aan speltegoed en daar bovenop een weekendje weg via Vacansoleil.