Evenementen

 1. Outlet Sale een groot succes!

  Op 26 en 27 november hielden wij wederom onze tweejaarlijkse Outlet Sale. En het was een groot succes! Vanuit het hele land kwamen spellenliefhebbers om mooie koopjes te scoren, nieuwe spellen te ontdekken of om verborgen juweeltjes te ontdekken.

  Lees meer »
 2. BK Carcassonne 2023

  Ben jij de beste Carcassonne-er van België?

  Lees meer »
 3. BK Catan 2023


  Dus jij speelt wel een aardig potje Catan? Blok 5 maart dan in je agenda. Dan organiseert het FBJS/BFVS in samenwerking met 999 Games het Belgisch Kampioenschap Catan 2023. Op dit toernooi wordt bepaald wie zich dit jaar de heerser van Catan!

  Lees meer »
 4. Outlet Sale November 2022 - 999 Games - Update

  Op 26 en 27 november organiseert 999 Games weer een outletsale. Schaf extra voordelig de leukste spellen aan voor de feestdagen! Voor het eerst zetten we minimaal 6 pendelbussen en tijdslots in, zodat we de drukte zoveel mogelijk spreiden. Lees hieronder goed alle informatie door en hou onze kanalen in de gaten voor updates! En een goede tip voor als je langskomt: vergeet niet wat grote tassen mee te nemen. 

  Lees meer »
 5. Verslag FACTS, Belgisch Spellenspektakel & BK Saboteur

  Op 22 en 23 oktober vond in Gent de tweedaagse comicbeurs FACTS plaats. Voor het eerst werd samen met deze beurs ook de Belgische versie van het Spellenspektakel gehouden. Ook 999 Games was hierbij aanwezig, met een groot aantal tafels, spellen en uiteraard ons team van demonstrateurs.

  Lees meer »
 6. Aankondiging Spellenspektakel 2022

   

  Op zaterdag 5 en zondag 6 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de grootste spellenbeurs van de Benelux plaats: Spellenspektakel! 999 Games pakt groots uit. We hebben ruim 100 demonstrateurs, die alle nieuwste en beste spellen van 999 Games uit kunnen leggen. Niet alleen zijn onze winnaars van Speelgoed van het Jaar Dodo, Libertalia en de Avonturen van Robin Hood te spelen. Je kunt bij ons ook aan de slag met de nieuwe tophits Queensland en Carcassonne: De Mist! Daarnaast hebben we veel extra features, zoals een grimeuse, een speciale hoek voor De Zoektocht naar El Dorado en XXL-versies van Halli Galli en Stapelgekke Speedcups.

  Lees meer »
 7. Verslag van NK Saboteur 2022, interview met Rinn, NK winnaar Saboteur


  Op zondag 18 september vond tijdens de spellenbeurs Moxcon in Alkmaar het Nederlands Kampioen Saboteur plaats. Op een gezellig drukke beurs hebben de deelnemers aan het toernooi bewezen wie de beste saboteur van Nederland is. En niemand had verwacht wie de kampioen zou worden. Zeker de kampioen zelf niet! De 15-jarige VWO-scholier Rinn mag Nederland vertegenwoordigen tijdens het WK Saboteur, dat in oktober in Wenen zal worden gehouden.

  Lees meer »
 8. BK Saboteur 2022

  Ben je een ervaren Saboteur-speler? Wil je laten zien hoe goed je bent als teamspeler of juist hoe doortrapt je bent als gemene verrader? Meld je dan aan voor het BK Saboteur!

  Lees meer »
 9. Belgisch Spellenspektakel tijdens FACTS

  Op 22 en 23 oktober wordt in Gent de comicbeurs FACTS gehouden. En 999 Games is daarbij!

  Lees meer »
 10. Aankondiging Spellenfestival 2022 Genk

  Op 2 oktober vindt in Genk het Spellenfestival plaats. In de Limburghal is een enorme ruimte gereserveerd vol standhouders van verenigingen, winkels en uitgeverijen. En ook 999 Games is daarbij! Ons demoteam staat klaar om tekst en uitleg te geven bij onze beste en meest recente titels.

  Lees meer »
Pagina