Evenementen

 1. Speelwarden in Leeuwarden

   

  Op zaterdag 20 augustus vindt Speelwarden plaats, de grootste en leukste spellenbeurs van Friesland. En ook 999 Games is daarbij. Kom langs en probeer de leukste beste spellen voor het hele gezin! 

  Lees meer »
 2. Carcassonne in Carcassonne

  Op 10 en 11 september wordt in een vestingstad in Zuid-Frankrijk een groot Carcassonne-evenement georganiseerd. De naam van de vestingstad? Carcassonne, natuurlijk!

  Lees meer »
 3. NK Saboteur 2022

  Ben je een ervaren Saboteur-speler? Wil je laten zien hoe goed je bent als teamspeler of juist hoe doortrapt je bent als gemene verrader? Doe dan mee met het NK Saboteur! 

  Lees meer »
 4. De winnaar van het Belgisch Kampioenschap Carcassonne

  Op 11 juni is in Sint-Katelijne-Waver het Belgisch Kampioenschap gehouden. Winnaar Nicolas Victor mag nu België vertegenwoordigen tijdens het WK Carcassonne, dat in oktober in Essen zal worden gehouden. We spraken Nicolas kort over zijn overwinning.

  Lees meer »
 5. NK Catan 2022 - Doe jij mee?


  Op zondag 4 september organiseert Roll The Dice in samenwerking met 999 Games het Nederlands Kampioenschap Catan. De beste spelers komen uit alle windstreken naar Nieuwegein om te bepalen wie zich in 2022 de heerser van Catan mag noemen en zich kwalificeert voor het WK Catan later dit jaar.

  Lees meer »
 6. Aankondiging: 999 Games Outlet Sale - November 2022

   
   
  999 games Outlet Sale op 26 en 27 november.
  Lees meer »
 7. Speeldag Utrecht op 6 juni

   

  Op 6 juni vindt in Utrecht de Speeldag plaats.

  Lees meer »
 8. Tips voor de Outlet Sale - Mei 2022


  Kom jij 29 mei naar onze Outlet Sale? Leuk! Lees hieronder een paar tips voor deze dag.

  Lees meer »
 9. BK Carcassonne 2022

  Ben jij de beste Carcassonne-er van België?

  Lees meer »
 10. BK Catan 2022


  Dus jij speelt wel een aardig potje Catan? Blok 12 juni dan in je agenda. Dan organiseert het FBJS/BFVS in samenwerking met 999 Games het Belgisch Kampioenschap Catan 2022. Op dit toernooi wordt bepaald wie zich dit jaar de heerser van Catan mag noemen en later dit jaar België mag vertegenwoordigen op het WK Catan. 

  Lees meer »
Pagina