Laatste Outlet Sale aan de Wormerweg was een groot succes!

Op 25 en 26 november trokken er weer vele spelletjes liefhebbers naar het magazijn van 999 Games op de Wormerweg in Almere om voordelig spelletjes te kopen. Wederom was het een groot succes!

De volgende Outlet Sale

Dit jaar hield 999 Games voor de laatste keer de Outlet Sale op de huidige locatie aan de Wormerweg. 999 Games heeft een nieuw pand laten bouwen en zal hier binnenkort naartoe verhuizen. Door deze verhuizing heeft 999 Games flink opgeruimd. Deze opruiming was terug te zien in de extra scherpe deals op deze uitverkoop.

Door de verhuizing zal er in het voorjaar van 2024 geen Outlet Sale georganiseerd worden. De volgende Outlet Sale zal in november 2024 in het nieuwe pand plaatsvinden!

Parkeren en gratis pendel-bussen

Waar in het verleden enorme rijen stonden om het magazijn binnen te gaan, werkt 999 Games tegenwoordig met tijdsloten. Bezoekers die met de auto naar Almere kwamen, konden hun auto op een terrein langs de A6 parkeren. Met gratis pendelbussen werden de bezoekers naar de Muziekwijk gereden.

Er is deze Outlet Sale van een nieuw aangelegde parkeerplaats gebruikgemaakt. Hierdoor hoefden bezoekers geen rally-achtige stuurmanskunsten te laten zien om door de blubber heen te komen. Door gebruik te maken van een geasfalteerde parkeerplaats verliep het parkeren soepeler dan ooit!

Outlet Sale specials

Tijdens de Outlet Sale werd het nieuwe partyspel: Cards vs Gravity gedemonstreerd. We hebben afgelopen weekend de meest bijzondere creaties zien ontstaan. Het nieuwe partyspel werd door de bezoekers onwijs goed ontvangen. Zo goed zelfs dat dit een van de meest verkochte artikelen van de Outlet Sale is geworden!

Ook was er deze Outlet Sale voor het eerst speciale merchandise te verkrijgen. Voor de mensen die de Outlet Sale nog even bij zich wilden dragen waren er shirts te koop met de tekst: ''Ik overleefde de 999 Games Outlet Sale'.'

Op deze Outlet Sale was voor het allerlaatst de Catan Big Shopper te verkrijgen. Bij een besteding van € 75,- kregen bezoekers de tas gratis mee. De tassen zijn helaas opgegaan en zullen dus niet meer te verkrijgen zijn.

Outlet Sale door de jaren heen

Al ruim 15 jaar organiseert 999 Games de Outlet Sale. De Outlet Sale is door de jaren heen enorm gegroeid. We hebben beelden uit de oude doos tevoorschijn getoverd waar de omvang van de Outlet Sale in 2010 te zien is. Tegenwoordig kun je het hele magazijn doorlopen op zoek naar de beste deals. In het verleden was de Outlet Sale niet groter dan het huidige koopjes-plein.

De groei van de Outlet Sale is ook terug te zien aan het aantal spelfanaten die een bezoek aan het magazijn brengen.

Zien we jullie weer terug in november 2024?