Op zondag 14 oktober organiseert Roll The Dice in samenwerking met 999 Games het Nederlands Kampioenschap Catan. De beste spelers komen uit alle windstreken in Rotterdam bijeen om te bepalen wie zich de heerser van Catan mag noemen. Hij of zij mag bovendien later dit jaar Nederland vertegenwoordigen tijdens het Wereldkampioenschap Catan in Keulen.

Op zowel het NK als het WK Catan gaan we terug naar de basis. Daarom laten we de uitbreidingen voor wat ze zijn en wordt er uitsluitend met het Catan basisspel gespeeld. Elke deelnemer speelt drie ronden waarna de vier beste spelers doorgaan naar een laatste finalepotje. Daar spelen ze om de prijzen: de nummers twee, drie en vier worden beloond met spellen. De uiteindelijke winnaar van het toernooi kwalificeert zich voor het Wereldkampioenschap Catan in Keulen en mag zich bovendien Nederlands Kampioen Catan 2018 noemen!

Dus, ben je 10 jaar of ouder en ken je spelregels van het Catan basisspel op je duimpje? Schrijf je dan in via onderstaande link. Deelname is gratis.

https://goo.gl/forms/UMqssRpa8XHTYsE62

Er is in totaal plek voor 160 deelnemers. Dus zorg dat je er snel bij bent want voor de eerste 80 inschrijvingen ligt er bij het toernooi een goodiebag klaar.

Tot slot, niet onbelangrijk, het NK Catan vindt plaats in het Erasmus Sport Center in Rotterdam. Misschien komt die plek je bekend voor want het is dezelfde locatie als waar 999 Games vorig jaar een bijzonder wereldrecord in de wacht sleepte door met 1100 mensen tegelijk een pot Catan te spelen.

Dus: kan je ook geen genoeg krijgen van Catan en heb je zin om je tijdens een gezellige middag met de beste van Nederland te meten? Laat dan zien uit welk hout je gesneden bent en geef je voor 5 oktober op. Er is ruimte voor 160 deelnemers, dus zorg dat je er snel bij bent!

Meer informatie vind je op http://www.rollthedice.nl/activiteiten/nk-catan/.

Datum:
14 oktober 2018

Aanvang:
12.45 uur

Prijsuitreiking:
17.00 uur

Locatie:
Erasmus Sport Center, Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam.