We zijn voorlopig nog niet uitgedobbeld! Dit voorjaar verwachten wij namelijk de nieuwste parel in het Roll & Write-genre: Geven & Nemen. 

In deze Roll & Write wordt er weer flink gedobbeld en gekrabbeld waarbij je de juiste dobbelstenen moet kiezen om een zo hoog mogelijke score te behalen. Op zich niets nieuws onder de zon. Nieuw is echter, dat je bij Geven & Nemen geen standaard scorevel hebt, maar dat je deze zelf maakt door in jouw beurt een van de kaarten van tafel te kiezen. Hierbij stellen alle spelers in de loop van het spel hun eigen, unieke speelveld samen. Kies de juiste combinatie van kaarten om je score te maximaliseren.

En bij dit spel zijn alle spelers voortdurend bij het spel betrokken. Zo kan je eigen beurt ervoor kiezen de dobbelstenen opnieuw te werpen als het resultaat je niet bevalt. Maar bij elke tweede of derde worp mag iedere speler één van de dobbelstenen op zijn eigen kaarten invullen. Om verder te komen zal je dus moeten geven en nemen!

Geven & Nemen is een soort Roll & Write 2.0. Een meeslepend spel dat geluk en tactiek handig combineert en een must voor liefhebbers van bijvoorbeeld Clever en Keer op Keer. 

Spannend tot het laatste moment!

Vanaf 8 jaar | 1-4 spelers | 30 minuten