Kruip in de huid van een politieagent en los verschillende misdrijven op of ga op zoek naar de legendarische gouden stad Eldorado in het Amazonegebied.

Chronicles of Crime 

Londen, vandaag. Je hebt net het politiebureau verlaten. Er is een lichaam gevonden in Hyde Park, en je baas heeft het zojuist jouw casus gemaakt. Het is niet je eerste onderzoek, maar iets geeft je het gevoel dat deze moeilijker is dan gebruikelijk. Je schudt die gedachten van je af, start de motor en rijdt naar de plaats van het misdrijf. Tijd om aan het werk te gaan!

Chronicles of Crime  is een coöperatief spel over misdaadonderzoek. Met behulp van "scan & speel"-technologie worden digitale en bordspellen gecombineerd, waardoor meerdere onderzoeksscenario's met hetzelfde speelmateriaal kunnen worden verteld. Ondervraag verdachten, verzamel bewijsmateriaal en arresteer de moordenaars, voordat je tijd om is! Meer informatie of shoppen >>

Pocket Escape Room: Het Mysterie van Eldorado

Je bent al lang op zoek naar de legendarische gouden stad, Eldorado, in het hart van het Amazonegebied, maar zonder succes. Terwijl je naar huis vliegt, botst het vliegtuig tegen een standbeeld en moet je je parachute gebruiken om jezelf in veiligheid te brengen. Nu ben je alleen, moe en hongerig, verdwaald in een onontdekt stuk bos. Dit zou het einde kunnen betekenen… of de allerlaatste kans om het mysterie van Eldorado te ontrafelen! Overleef jij in het Amazonegebied en kun je de legendarische gouden stad Eldorado vinden?

In dit coöperatieve kaartspel moet je een belangrijke missie volbrengen. Het enige dat je hebt is een stapel van 60 kaarten vol raadsels en voorwerpen. Lukt het je om met je teamgenoten op tijd alle opdrachten uit te voeren?
Meer informatie of shoppen >>