Evenement: Outlet Sale juni 2023

Op zondag 4 juni organiseert 999 Games weer een outletsale. Schaf voordelig de leukste spellen aan voor de zomer! Lees hieronder goed alle informatie door en hou onze kanalen in de gaten voor updates! En een goede tip voor als je langskomt: vergeet niet wat grote tassen mee te nemen.

Na het succes van de afgelopen editie, zullen we het op dezelfde manier organiseren. Dit betekent dat we gebruik gaan maken van tijdsloten van 09.00 t/m 14.00. Ook betekent dit dat je niet kunt parkeren bij ons magazijn, maar moet parkeren op de parkeerplaats bij het Almeerderstrand. Vanuit daar kun je gebruik maken van de gratis pendelbussen. Lees verder voor meer informatie hierover.

Zondag 4 juni 2023
9.00 - 15.00 uur
Wormerweg 2, Almere (NL)

Laatste tips

1) Kom je voor de koopjeshoek? Deze bevindt zich vlakbij de kassa's.

2) Wil je je route door ons magazijn alvast uitstippelen? Bekijk dan hier de locatielijst >>

3) Kom je met de auto? Parkeer dan gratus bij het Almeerderstrand en stap hier op de gratis pendelbus naar het magazijn. We hebben minimaal 6 pendelbussen. Kom dus niet met de auto naar ons magazijn, je zult hier worden tegengehouden door verkeersregelaars. 

4) Tijdslots zijn belangrijk. We controleren bij binnenkomst of je een tijdslot hebt. Je hebt dus ook een tijdslot nodig als je niet met de pendelbus komt. Houd een printje of mailbevestiging van de reservering van je tijdslot bij de hand. Je moet deze laten zien bij de pendelbus en bij de ingang van het magazijn.

5) PIN! We hebben in totaal 8 kassa's. We hebben echter maar 1 kassa waar met cash betaald kan worden. De rij kan hier dus langer zijn. Er kan niet betaald worden met creditcard. 

6) In elk gangpad in het magazijn vind je onze collega’s in rode shirtjes, aan wie je alles over de spellen kunt vragen.

7) Van al dat shoppen en de gezelligheid krijg je natuurlijk ook trek en dorst! Op ons terrein vind je de foodtruck van de Smultantes. Hier scoor je lekker wat te drinken, verschillende soorten tosti’s of andere soorten heerlijke broodjes.

8) Vraag aan je vrienden of je ook nog wat voor hun kunt meenemen of koop alvast leuke cadeautjes in.

9) Wil je ons helpen nog sneller af te rekenen? Leg je spellen dan met de barcode naar boven bij de kassa’s. Wij kunnen ze dan in een nog sneller tempo scannen. En jij kunt sneller naar huis om je nieuwe spellen te spelen!

10) Neem zelf tassen mee! Je ontvangt bij besteding van minimaal € 75,- een gratis big shoppertas en er zijn ook kleine plastic tassen te koop. Maar het is dus ook erg handig als je zelf een grote tas meeneemt om de spellen in te doen. 

11) Bij ons magazijn staan mobiele toiletwagens, je kunt hier dus naar het toilet.

12) Ben je invalide en kom je naar de outlet sale? Neem dan vooraf contact op via marketing@999games.nl

Opstappunt bussen

We gaan weer gebruik maken van de parkeerplaats bij het Almeerderstrand (https://goo.gl/maps/GGBCNTY82NkJA4w98). Er mag niet geparkeerd worden op het terrein of rondom 999 Games! Je wordt doorgestuurd naar de parkeerplek op het Almeerderstrand.

Een routebeschrijving voor de parkeerplek van de 999 Games Outlet Sale in juni 2023.

Google Maps locatie van de parkeerplaats.

Je stapt in de bus op de parkeerplaats bij het Almeerderstrand. Deze bus rijd richting 999 Games. Aangekomen bij 999 Games is dit het in-/uitstappunt voor de bus:

Een overzicht van het uitstap- en opstappunt van de bussen gedurende de Outlet Sale van Juni 2023.

Tijdslot

Je kunt je inschrijven voor de volgende tijdslots. Klik op de gewenste tijd en vul het formulier in.

Zondag 4 juni

09:00 - 09:30 VOL
09:30 - 10:00 VOL
10:00 - 10:30 VOL
10:30 - 11:00 VOL
11:00 - 11:30 VOL
11:30 - 12:00 VOL
12:00 - 12:30 VOL
12:30 - 13:00 VOL
13:00 - 13:30 VOL
13:30 - 14:00 VOL

Belangrijke informatie

  • We gaan weer werken met tijdsloten van 09.00 t/m 14.00.

  • We gaan weer gebruik maken van de parkeerplaats bij het Almeerderstrand (https://goo.gl/maps/GGBCNTY82NkJA4w98).

  • Er mag niet geparkeerd worden op het terrein of rondom 999 Games! Je wordt doorgestuurd naar de parkeerplek op het Almeerderstrand.

  • We gaan weer GRATIS pendelbussen inzetten om mensen van de parkeerplaats naar ons magazijn te brengen.

  • Je kunt bij al onze kassa's betalen met PIN, sterker nog, heel graag zelfs.

  • Er zijn toiletten aanwezig bij zowel de parkeerplaats als bij ons magazijn.

  • Er is een foodtruck aanwezig bij ons magazijn.

  • Ben je mindervalide en kom je naar de outlet sale? Stuur even een mail naar: events@999games.nl