Outlet Sale een groot succes!

Op 26 en 27 november hielden wij wederom onze tweejaarlijkse Outlet Sale. En het was een groot succes! Vanuit het hele land kwamen spellenliefhebbers om mooie koopjes te scoren, nieuwe spellen te ontdekken of om verborgen juweeltjes te ontdekken.

In tegenstelling tot de gigantisch drukke Outlet Sale van mei dit jaar was deze Outlet Sale verspreid over twee dagen. We hadden dit keer de sale anders dan anders georganiseerd: met pendelbussen en tijdslots!

Vanwege wegwerkzaamheden bij onze locatie was het onmogelijk om duizenden bezoekers hun auto bij ons te laten parkeren. Daarom hadden we op het nabijgelegen Almeerderstrand een parkeerplaats met pendelbuslijn opgezet. Bovendien moesten bezoekers dit jaar voor het eerst een tijdslot reserveren. Hierdoor werd de drukte verspreid over de gehele dag.

Het is voor het eerst dat we op deze manier de Outlet Sale hadden georganiseerd. We waren dan ook benieuwd hoe dit zou lopen. Wat blijkt? Dit was een succes! Veel bezoekers waren zeer tevreden over de organisatie. Beide dagen waren druk bezocht, maar het was nooit echt TE druk. Iedereen had alle tijd en gelegenheid om op gemak tussen de spellen te snuffelen of een demonstratie van een van de aanbiedingen bij te wonen.

De organisatie kan dan ook tevreden terugkijken op de afgelopen Outlet Sale. “Ik ben blij met de vernieuwde opzet”, zegt commercieel directeur Erik de Jong. “Volgens mij was het voor de bezoekers en alle betrokkenen een veel betere ervaring dan de afgelopen editie. Het blijft een speciaal feestje om in één weekend zoveel mensen bij elkaar te zien die net zo gek zijn op spellen als wij!”

Heb je deze Outlet Sale gemist of kun je niet wachten tot de volgende keer? De volgende sale houden we in mei. Houd onze site en social media-kanalen in de gaten voor updates!