Laatste update Outlet Sale 25&26 november 2023

De Outlet Sale staat weer voor de deur. Op 25 & 26 november scoor je de leukste cadeaus voor de feestdagen en pak jouw voordeel op de beste bord- en kaartspellen, puzzels en meer.

Laatste Updates en Tips

Ben je benieuwd naar de laatste updates en handige tips voor het maximaliseren van je shoppingervaring? Bezoek dan onze Outlet Sale-pagina. Hier vind je alle benodigde informatie om het meeste uit dit evenement te halen.

Laatste sale in huidige pand

Al jaren organiseert 999 Games twee keer per jaar een Outlet Sale. Dit zal echter de laatste Outlet Sale zijn in het huidige pand. 999 Games heeft een nieuw pand laten bouwen en zal hier binnenkort naartoe verhuizen. Door deze verhuizing heeft 999 Games flink opgeruimd. Deze opruiming is weer terug te zien in de extra scherpe deals op deze uitverkoop. De volgende Outlet Sale zal pas weer in november 2024 plaats vinden

Nog geen tijdslot reservering?

Als je nog geen kaartje hebt bemachtigd, wacht dan niet te lang! Ga naar de Outlet Sale-pagina en reserveer gratis je tijdslot om toegang te krijgen tot de beste deals en aanbiedingen.