Scoor de leukste cadeaus voor de feestdagen en pak jouw voordeel op de beste bord- en kaartspellen, puzzels en meer met kortingen tot wel 60%!

Zaterdag 24 en zondag 25 november van 10 – 15 uur in het 999 Games-magazijn te Almere is de Outlet Sale. Ja, je leest het goed: deze najaarssale is maar liefst twee dagen! Wegens het grote succes en de drukte van vorig najaar hebben wij besloten de sale over twee dagen te verspreiden.

De sale is voor iedereen toegankelijk en van alle gemakken voorzien. Onze collega’s staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maak er een compleet dagje uit van en pak deze kans op kortingen om jouw spellenkast, of die van iemand anders, te vullen. Uiteraard vind je hier ook de leukste schoencadeautjes, voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom.

Datum:
Zaterdag 24 en zondag 25 november

Locatie:
999 Games
Wormerweg 2
1311 XB Almere

Tijd:
10 – 15 uur

Je vindt hier naast onze allernieuwste spellen ook (licht)beschadigde spellen en old-timers voor extra scherpe prijzen. Ook kun je op de Outlet Sale terecht voor onze meest bekende titels als Catan, Carcassonne, 30 Seconds, Regenwormen, Halli Galli en nog veel meer.

Extra info

- 100% rolstoeltoegankelijk.
- 100% kindvriendelijk.
- Pinnen? Graag! Maar contant mag ook.
- Creditcardbetalingen zijn helaas niet mogelijk.
- Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.
- Je route door het magazijn vast uitstippelen? Klik hier voor de locatielijst.

Tijdens deze magazijnverkoop vind je al onze spellen in het magazijn, zolang de voorraad strekt. De kans dat je zondag misgrijpt is dus klein!

Tijdens de Outlet Sale vind je op ons terrein de foodtruck van Smultantes Tosti Tantes! De Smultantes uit Almere verkopen verschillende handgemaakte tosti’s, broodje saté en smoothies vanuit hun foodtruck.

Tot dan!