Saboteur Kampioenschap 2023

3 juni is het weer zover, het gecombineerde Belgisch- en Nederlands kampioenschap Saboteur. Ben jij een Saboteur-liefhebber en wil jij aan de rest van België en Nederland laten zien hoe goed je bent als teamspeler of juist hoe doortrapt je bent als gemene verrader? Of misschien heb jij het spel nog nooit gespeeld en ontdek je net als de huidige Nederlands kampioene jouw verborgen talent! Kom 3 juni naar Zomerspel en doe een gooi naar de titel!

Iedereen is welkom op het BK/NK Saboteur, ook al heb je nog nooit een potje Saboteur gespeeld.  Bij de start van het toernooi worden de spelregels nog eens uitgelegd. Een leuk voorbeeld uit de recente geschiedenis: de Nederlands Kampioene van 2022 had voor de start van het toernooi nog nooit een potje Saboteur gespeeld!

Op 3 juni vindt in Merelbeke tijdens de beurs Zomerspel het gecombineerde Belgisch- en Nederlands Kampioenschap Saboteur plaats. Iedere deelnemer ontvangt een unieke Saboteur-promo! Weet jij het tot de finaletafel te schoppen? Dan speel jij mee voor mooie prijzen!

Als winnaar van dit toernooi mag jij jezelf een jaar lang kampioen Saboteur noemen. Als kampioen mag je Nederland en België vertegenwoordigen op het WK Saboteur en mag je gaan strijden om de titel wereldkampioen! 

Dit jaar spelen wij een snel toernooi-formaat. Dit betekent dat niet iedere speler alle rondes hoeft te doorlopen. Ben jij bijvoorbeeld niet helemaal zeker van jouw Saboteur-skills en wil je niet je hele namiddag besteden aan het toernooi? Geen zorgen! Alleen de beste spelers zullen tot aan de laatste rondes aan het spelen zijn. Op deze manier houden we het toernooi voor iedereen toegankelijk.

Inschrijven:
Meld je hier aan!

Datum:
3 juni 2023

Aanvang:
13.00 uur

Finale:
Rond 16.00 uur

Locatie:
Spellenbeurs Zomerspel
Poelstraat 39, 9820 Merelbeke 

Toegang:
Om deel te kunnen nemen aan het kampioenschap moet je de beschikking hebben over een toegangskaartje voor Zomerspel.

Wil jij je alvast inlezen in de toernooiregels? Dat kan via deze link! 

Je kunt je inschrijven via dit online aanmeldformulier. Om deel te kunnen nemen aan het kampioenschap moet je de beschikking hebben over een toegangskaartje voor Zomerspel. Klik hier om jouw kaartjes voor Zomerspel te bestellen.

De deadline voor inschrijving voor het BK/NK Saboteur is 1 juni. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!