Het is bijna meivakantie en de zomervakantie komt ook steeds dichterbij. Iedereen kijkt daar naar uit en dat snappen wij zeker. Dan heb je namelijk weer meer tijd om spelletjes te spelen!

Spellen spelen op vakantie, maar zeker ook onderweg, is een ontzettend leuk tijdverdrijf. Mocht je een keer vertraging hebben, dan is zelfs dat niet zo vervelend als je onze spellen op zak hebt. Door onderweg spellen te spelen, wordt de reis ineens een stuk leuker, korter en gezelliger. Het mooie van onze spellen is dat je deze te allen tijde kunt spelen. Lekker op de camping, op een terras, in een restaurant, aan het zwembad en noem maar op.
Speciaal voor de vakanties willen wij een paar spellen uitlichten die erg leuk en gemakkelijk mee te nemen zijn.

5 Dice tin
is de miniversie van het bekende dobbelspel. Iedere speler probeert met 5 dobbelstenen zoveel mogelijk punten te scoren. Je mag drie keer gooien om te proberen een combinatie te halen. De beste combinatie is 5 dezelfde dobbelstenen en daarom heet het spel ook 5 Dice. Het mooie aan dit spel is dat het heel makkelijk uit te leggen is, waardoor iedereen snel kan meedoen. Op vakantie ontmoet je wel eens mensen uit anderen landen. Ook met hen kun je dit spel makkelijk spelen, omdat het taalonafhankelijk is. 5 Dice kan met maar liefst 8 spelers gespeeld worden.

Tripple Domino tin
is de handige meeneemeditie van het spel Tripple Domino. Zorg ervoor dat je als eerste al je stenen kwijtraakt en probeer tegelijkertijd de hoogste waarde af te leggen. Deze editie is speciaal gemaakt om Tripple Domino makkelijk op bijvoorbeeld vakantie mee te nemen en te spelen! Het spel kent eenvoudige spelregels en kan snel gespeeld worden. Een superleuk spel dat ook jonge kinderen snel door zullen hebben.

Auto Bingo tin
is het leukste spel voor in de auto. Iedere speler krijgt een bingokaart met daarop verschillende plaatjes. Zorg ervoor dat je deze plaatjes tijdens de autorit zo snel mogelijk ziet en aankruist. Wie vindt als eerste zijn plaatjes en scoort als eerste BINGO? Door dit spel duurt de autorit een stuk korter en je zult bijna balen als je op de bestemming aankomt.Qwirkle Reiseditie
zit in een heel handige verpakking, waardoor je alle spelonderdelen  ontzettend makkelijk kunt opbergen en meenemen. Dit is de ideale versie voor spelers die graag Qwirkle spelen en op vakantie gaan. De normale versie zit in een grote doos die niet zo makkelijk in de bagage past als de reiseditie. Qwirkle is een gezellig bordspel voor de gehele familie. Leg tegels met verschillende symbolen en kleuren aan elkaar en scoor de meeste punten. Bij dit spel komt tactiek en een beetje geluk kijken. Qwirkle heeft sinds 2007 al veel prijzen gewonnen!

Catan Reiseditie
is zoals de naam al zegt speciaal voor op reis. Dit is een compacte uitgave van het populaire handelsspel “Catan”. Voortaan hoef je geen grote dozen meer op vakantie mee te nemen om Catan te spelen. De reiseditie bevat laden waar alle spelonderdelen in