Op zondag 6 oktober kan je terecht in de Limburghal in Genk voor het Spellenfestival, dé plek om de leukste nieuwe bordspellen uit te testen. Verschillende uitgevers, zowel nationaal als internationaal, staan klaar om hun leukste nieuwe spellen uit te leggen en met jou te spelen. Er is maar liefst 4000m² aan speeloppervlakte gevuld, dus je bent wel even zoet.

999 Games is uiteraard ook weer van de partij. Maak kennis met onze nominaties voor Speelgoed van het Jaar: Wingspan, De Kwakzalvers van Kakelenburg, Clever, Menara en De Schatzoekers van het Kuala-archipel. Daarnaast zullen ook nieuwe prachttitels als De Taveernen van de Oude Stad, Mandala en LAMA te spelen zijn. Aan de jongere spelers is ook gedacht. Zij kunnen zich vermaken met onder andere een levensgrote versie van Leo moet naar de kapper.

BK Wizard

Op het Spellenfestival vindt bovendien het officiële Belgisch Kampioenschap Wizard plaats. De winnaar van dit kaartspel krijgt een ticket voor het WK dat later dit jaar, op 23 november om precies te zijn, in Antwerpen wordt gehouden. Ben jij de Wizard onder de Wizards en voorspel je nu al dat je gaat winnen of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Schrijf je dan hier in >>

Dus of je nou voor het toernooi gaat of gewoon lekker vrijuit wilt spelen, kom vooral langs en speel mee!

Datum:
6 oktober 2019

Locatie:
Limburghal // Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk, België

Tijd:
Van 10:00 tot 18:00 uur

Meer informatie: 
https://spellenfestival.be/