De kaarten worden geschud en de dobbelstenen zullen weer rollen: op 10 en 11 november zal Eindhoven weer voor even de spellenhoofdstad van Nederland worden wanneer het Spellenspektakel alweer voor de 25e keer wordt gehouden. De grootste spellenbeurs van de Benelux vindt zoals gewoonlijk weer plaats in het beursgebouw in Eindhoven.

Het hele weekend lang kunnen spelliefhebbers, jong en oud, zich hier storten op het speelplezier. Hier mag je direct aanschuiven bij één van de honderden speeltafels waar de nieuwste bordspellen worden gepresenteerd. Ervaren demonstrateurs zullen de spellen uitleggen waarna er uitgebreid de tijd is om zelf verder te spelen.

Benieuwd welke van onze spellen je kunt spelen? Klik dan hier >>

Maar er is nog meer: zo wordt traditioneel op de vrijdagavond voor de beurs de winnaars van de Nederlandse Spellenprijs van 2018 bekendgemaakt en gehuldigd. Ook zal tijdens het evenement het NK Saboteur worden gehouden. Deelnemers aan dit toernooi ontvangen de ‘Inventory’ promokaart die maar in gelimiteerde oplage beschikbaar is. De beste twee spelers plaatsen zich bovendien voor het WK in Polen.

Ain’t no party like an after party

Wegens het succes van vorig jaar zal 999 Games dit jaar op zaterdag weer een after party houden. Zodra de deuren van het beursgebouw sluiten, gaat het spektakel namelijk gewoon weer verder bij de Holiday Inn aan de overkant van de straat. Onder genot van een drankje kan je tot middernacht tijdens deze spellenavond jouw nieuwste aanwinsten spelen. De zalen gaan om 18:00 uur open en wij van 999 Games zullen om 20.00 uur de leukste nieuwe spellen en prototypes van aankomende spellen demonstreren. Ook als je niet in het hotel slaapt ben je van harte welkom, deze avond is voor iedereen toegankelijk. Een aantal bekende spellenrecensenten als Anna van de Dice Tower en Bastiaan van Nox Spellenzolder en het team achter de geweldige Webcomic Semi Co-op zullen die avond ook een spelletje meespelen

We zien je in het weekend van 10 en 11 november in Eindhoven! Alvast tickets bestellen? Klik dan hier >>