Spellenspektakel Agenda

Wat kun je doen bij 999 Games op Spellenspektakel?

Op 6 en 7 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het Spellenspektakel plaats! We hebben dit jaar meer dan 60 spellen verspreid over meer dan 115 tafels, die door ons team van demonstrateurs worden uitgelegd. De spellen zijn onderverdeeld in verschillende zones, zoals een zone voor expertspellen, een zone voor partygames en een sfeervol aangeklede zone voor spellen voor 2 spelers. Je vindt ons in Hal 10, stand 1017.

Maar wat kun je nog meer doen bij de stand van 999 Games? Hier zijn onze activiteiten!

Dit jaar hebben we een primeur. Het prachtige nieuwe popup-avontuur Wonderboek is nu nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar kan tijdens het Spellenspektakel al worden uitgeprobeerd met een exclusieve demo! Wonderboek-bedenker Michele Piccolini is van 11:00 tot 13:00 aanwezig om zijn spel te demonsteren.

karakters van het spel wonderboek

We hebben een speciale themazone voor De Zoektocht naar El Dorado. Niet alleen is deze hoek sfeervol aangekleed. Je kunt hier exclusief de uitbreiding Helden en Demonen spelen, die nu nog niet in Nederland en België verkrijgbaar is!

Speciaal voor spellen voor 2 spelers hebben we een sfeervol café ingericht. Onder voorbehoud kan hier de nieuwe uitbreiding van Parijs: De Lichtstad worden gespeeld.

Ook hebben we een speciale zone voor Spookslot. Hier kunnen alle kleine spelertjes van 10:00 tot 15:00 zich laten schminken tot een echt spook! Ook hebben we hier een extra grote variant van het hilarische reactiespel Vlotte Geesten.

Sneaky Bastard is een nieuw spel van Nederlandse bodem. Van 13:00 tot 15:00 zal Robert Brouwer, de bedenker van Sneaky Bastard, op de stand aanwezig zijn om zijn spel te demonsteren en om exemplaren te signeren.

speelkaarten van het spel sneaky bastard

Ook de auteur van Wizard: Het Dobbelspel, Daan Kreek, is van 14:00 tot 16:00 aanwezig om toelichting te geven op zijn eigen spel.

Ben je fan van onze tutorials? Dan ben je waarschijnlijk ook fan van onze eigen Bert! Bert Calis is van 12:30 tot 13:00 bij onze photo wall aanwezig voor selfies en handtekeningen.

Tenslotte verloten we zowel op zaterdag als op zondag een speciaal spellenpakket ter waarde van € 250! Kom kijken bij demonstraties van de verschillende spellen en laat stempels zetten op je stempelkaart. Zodra je acht stempels hebt verzameld, kun je de stempelkaart bij ons inleveren. De winnaar van het spellenpakket wordt op beide dagen om 16:00 bekend gemaakt.

Tenslotte voor de echte experts: Eastern Empires! Na het succes op Kickststarter is dit strategische spel exclusief te proberen in Hal 9, stand 940. Demo’s worden verzorgd door niemand minder dan Flo de Haan, een van de auteurs van Eastern Empires.

box en inhoud van het spel eastern empires

Onze spellen zijn te koop bij 4YourGames te vinden op stand 928 in Hal 9 en op stand 1004 in Hal 10. Schrijf je in voor Wonderboek en El Dorado: Helden en Demonen om in aanmerking te komen voor extra korting! Ook kun je kortingen en extra’s krijgen voor Paleo en De Zoektocht naar El Dorado dankzij onze flyers (op = op!).

Roll the Dice (stand 907) houdt een verkiezing van de top30 van nieuwe spellen. Breng je stem uit en maak kans op verschillende prijzen! De spellen van 999 Games die op het stemformulier staan zijn als volgt: 20 Second Showdown, Lamaland, Keer op Keer, De Taveernen van de Oude Stad, Paleo, My City, De Zoektocht naar El Dorado, Pendulum , Stay Cool, Wonderboek, Clever, Spicy, Sneaky Bastard, De Crew , Juicy Fruit, Chili Dice, Bonfire, Don Juan , Cameloot en Anno 1800. De stand van de populairste spellen wordt door middel van een beamer op een groot scherm actueel gehouden.

Tot slot hier een kort overzicht van onze activiteiten:

 • Exclusief: Wonderboek met van 11:00 tot 13:00 demo’s van auteur Michele Piccolini

 • Exclusief: de nieuwe uitbreiding van Zoektocht naar El Dorado, Helden en Demonen

 • Speciale griezelhoek met Spookslot, schmink en Vlotte Geesten XL

 • Speciale themahoek voor De Zoektocht naar El Dorado

 • Speel de leukste spellen voor 2 in ons sfeervolle Franse café (onder voorbehoud: de nieuwe uitbreiding van Parijs: De Lichtstad).

 • Van 13:00 tot 15:00 demo’s van Sneaky Bastard met auteur Robert Brouwer

 • Van 14:00 tot 16:00 demo’s van Wizard: Het Dobbelspel met auteur Daan Kreek

 • Demonstraties van Eastern Empires door auteur Flo de Haan

 • Zowel op zaterdag als op zondag om 16:00 verloting van prijzenpakket t.w.v. € 250

 • Scoor een fotomoment met onze eigen Bert!

 • Probeer meer dan 60 spellen verspreid over maar liefst 115 tafels op onze stand van 700 m2!

Wij hebben er zin in en wij hopen jullie ook. Tot ziens op het Spellenspektakel!

een cartoon van bert die op een vallende trap staat om een toren te bouwen

Artikel toegevoegd aan je winkelwagen