Binnenkort verwachten wij een nieuw en uniek avontuur in stripvorm voor pientere schattenzoekers: De schatzoekers van de Kuala-archipel. In dit avonturenspel kan je alleen of in een team op zoek gaan naar de vele mysterieuze rijkdommen die er op de eilanden verborgen zijn.

In het spel vinden we de spelregels, een landkaart en vier stripboeken, voor elk personage één. Speel als één van de vier kinderen van Robinson, neem het bijbehorende unieke stripboek en beleef het avontuur van je leven! Ieder karakter heeft zijn eigen specialiteit, Zo kan Sarah bijvoorbeeld met dieren praten terwijl Kik heel sterk is. Iedere strip heeft daardoor net iets andere informatie dan de rest.

Door op het juiste moment je eigen vaardigheid te gebruiken en goed samen te werken en kunnen jullie raadsels oplossen, geheime doorgangen ontdekken en valstrikken ontwijken. En omdat de Kuala-archipel evenveel eilanden als geheimen kent, hebben jullie heel wat potjes ontdekkingsplezier voor de boeg voordat alle schatten zijn ontdekt.

Adventure By Book – De Schatzoekers van de Kuala-archipel. Jullie keuzes, jullie avontuur, jullie verhaal!