Verwacht: Sherlock Holmes - Jong talent van Baker Street

Na de zomer verwachten wij een nieuw coöperatief avontuur in stripvorm voor pientere detectives! Sherlock Holmes: Jong talent van Baker Street is een nieuwe titel voor jong en oud uit de Adventure by Book-reeks. En net als bij De Schatzoekers van de Kuala-archipel hoef je niet alleen op avontuur te gaan. In dit spel kun je met tot wel vier detectives samenspelen.

Goed in het oplossen van raadsels? Dan is dit jullie kans om jezelf te bewijzen aan 's werelds grootste detective, Sherlock Holmes. Waan je in Londen en probeer solo of samen met je vrienden verschillende mysteries op te lossen.

In de Adventure by Book-serie bepalen jouw keuzes hoe het verhaal zich voortzet. Elk stripboek is een eigen verhaal op zich. In de plaatjes zijn cijfers verstopt die de opties weergeven die jouw personage kan nemen. Onderweg zul je puzzels oplossen, voorwerpen verzamelen en gevaren ontwijken om het best mogelijke verhaal te vertellen. Hierbij zijn er meerdere routes beschikbaar voordat je het einddoel behaalt. Na 1x spelen ben je dus nog lang niet klaar.

Volg het spoor, verhoor verdachten, en zoek naar aanwijzingen om de zaak op te lossen. Denken jullie de daders te slim af te kunnen zijn? Hoe je de mysteries ook oplost, het is jullie keuze, jullie verhaal, jullie avontuur.

box van het spel Adventure by Book: Sherlock Jong Talent van Baker Street
speelmateriaal van het spel Adventure by Book: Sherlock Jong Talent van Baker Street