Vier nieuwe spellen

Er zijn weer een hoop leuke, nieuwe spellen binnen! Lees snel verder.

Konijnen Hokken

Terug van weggeweest! In Konijnen Hokken proberen de spelers zoveel mogelijk konijnen en stallen te verzamelen. Konijnen leveren punten op, terwijl stallen het aantal punten verveelvoudigen. Als een speler 333 of meer punten heeft, wordt de ronde nog uitgespeeld. De speler met de meeste punten wint het spel.

box en spelinhoud van het spel konijnen hokken
specificaties en prijs van het spel konijnen hokken

Mandala

Wie kan zijn zandkaarten slim verdelen over de berg en het eigen veld om de mandala af te werken? Zodra in een mandala de 6 verschillende kleuren aanwezig zijn, nemen de spelers afwisselend kaarten van de berg en leggen ze die in hun rivier en/of kelk. Aan het einde van het spel leveren de kaarten in de kelk punten op afhankelijk van de positie van de kleuren in de rivier. Wie heeft de meeste punten in zijn kelk en wint het spel?

box en het seelbord van het spel mandala
specificaties en prijs van het spel mandala

Outlaws

In dit fascinerende bluf- en deductiespel neem je de rol van een gouverneur in het Wilde Westen aan, die er alles voor overheeft om het Witte Huis voor hem te winnen. Op welke manier maak jij een einde aan zijn campagne? De eerlijke manier, de oneerlijke manier of de smerige manier...?

box en spelinhoud van het spel outlaws
specificaties en de prijs van het spel outlaws

Catan: De Legende van de Veroveraars

Scenario’s voor Catan met Steden & Ridders. Bevat verschillende scenario’s, die in verhaalvorm zijn gegoten. Zo beleef je de strijd tussen de ridders op Catan en de binnenvallende veroveraars en barbaren nog intenser. Als campagne of los te spelen!

box en spelinhoud van het spel Catan: Uitbreiding De legende van de veroveraars
specificaties en prijs van het spel Catan: Uitbreiding De legende van de veroveraars

Artikel toegevoegd aan je winkelwagen