Op 26 en 27 mei opent Zomerspel zijn stadspoorten voor het publiek.

Kom langs met de hele familie en laat je onderdompelen in de mystieke wereld van duizend-en-één nacht. Je beleeft gegarandeerd een leuke dag. Laat je betoveren in een wereld met de verhalen van Aladin, Sinbad en Ali Baba.

Op Zomerspel speel je met elkaar authentieke gezelschapsspellen rond de tafel. In de familiezone worden spellen vanaf 6 jaar voorzien van speluitleg om plezier voor de hele familie te garanderen. Eventjes genoeg gespeeld? Dan kun je deelnemen aan de animatie, randactiviteiten en knutselprojecten. Ontdek de expertzone, waar tal van spellen met speluitleg klaarstaan. Net als afgelopen jaren zet Zomerspel in op de meest actuele bordspellen. In deze zone staan meer dan 100 tafels voor je klaar met strategische en thematische bordspellen.

Kies een tafel uit en schuif gezellig aan. Zomerspel is niet voor niets een spellenfestival. Op deze dag kunnen families en fanaten meespelen met onze nieuwste spellen, zoals Race to the New Found Land, Drop it, Jatten, 1000 Bommen & Granaten, Seasons en Polis.

De officiële Belgische Kampioenschappen Saboteur en Dominion vinden op dit evenement plaats. Heb je zin in een gezellige middag? Speel dan mee. 

Datum: 
26 en 27 mei 2018

Locatie: 
Gemeentehallen, Kloosterstraat 26, Merelbeke, België

Tijd: 
Beide dagen van 10:00 tot 18:00 uur

Toegang: 
Per dag: 5 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen

Meer informatie en tickets: 
www.zomerspel.be