€ 29,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Tactisch familiespel met prachtige, kartonnen 3D-schepen. Onderneem ontdekkingsreizen naar 3 verschillende locaties. Voer acties en opdrachten uit of vecht tegen piraten. Rust je schip uit met onder andere bemanningsleden en kanonnen om meer kans te maken. Een goed geheugen kan van pas komen!
Vanaf 10 jaar
2 - 4 spelers
+/- 60 min
Geluk

Handel

Tactiek

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

veelgestelde vragen

Waar is de online speluitleg?
We zijn druk bezig om voor de meeste spellen een video met speluitleg te maken. Momenteel is deze voor dit spel nog niet beschikbaar. Abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Over het spel

Tactisch familiespel met geheugenelement.

Onderneem met je prachtig uitgevoerde driedimensionale schepen ontdekkingsreizen naar 3 verschillende locaties. Voer tijdens je reis acties uit of vecht tegen piratenschepen. Soms kunnen de andere spelers van jouw acties meeprofiteren. Op de genoemde locaties voer je opdrachten uit, die overwinningspunten opleveren. Om meer kans op succes te maken, kun je jouw schip uitrusten met bemanningsleden, kanonnen en goederen. Er is zelfs een gevangenis aan boord om overmeesterde piratenkapiteins onder te brengen. Wie als eerste het benodigde aantal punten heeft, wint dit spannende familiespel.

Elke beurt bepaal je naar welke locatie je vaart. Bij elke locatie hoort een stapel gedekte zeetegels. Eén voor één draai je een tegel van die stapel om en voer je de bijbehorende actie al dan niet uit. Je mag doorvaren totdat je aan je vaarbereik zit. Meer dan 2 acties per beurt mag je niet doen. Omdat andere spelers van sommige acties mogen meeprofiteren, levert dat zeer interessante dilemma's op.

Noorderwind ziet er niet alleen prachtig uit, maar spreekt daarnaast het geheugen en tactisch inzicht van de spelers aan. Families die al veel plezier met "De Kolonisten van Catan" hebben, zullen dat ook aan Noorderwind beleven!

Inhoud:
  • 64 houten pionnen
  • 2 dobbelstenen
  • 40 overwinningspuntenblokjes
  • 8 stanstableaus
  • spelregelsMeer informatie
Artikelcode999-NOO01
Gewicht1.3000
Merk999 Games
Afmetingen29,7 x 29,7 x 7,2 cm
AuteurKlaus Teuber
EAN Code8717249199465
Jaar van Uitgifte2014