Party Animals - Kaartspel

Vanaf 10 jaar
3 - 5 spelers
+/- 45 min
12,9 x 9,3 x 2,3 cm
Funfactor:
5 sterren
Geluk:
3 sterren
Reactiesnelheid:
4 sterren

Het spel

Grappig kaartspel, waarin je goed moet onthouden wie welk dier voorstelt. Maar de identiteit van de spelers verandert voortdurend. Wie is in staat om het allemaal tot het einde toe te volgen?

Aan het begin van het spel krijgt iedereen een identiteit in de vorm van een dier en maakt het bijbehorende geluid. Vervolgens krijgt iedere speler een gedekte stapel kaarten, waarvan ze er om beurten steeds één open draaien. Als er twee spelers zijn die hetzelfde dier voor zich hebben liggen, moeten deze zo snel mogelijk elkanders geluid reproduceren. Wie dat het snelste doet, krijgt de aflegstapel van de ander.

Verder zijn er speciale kaarten, die het spel nog lastiger maken. Zo veranderen spelers tijdens het spel van identiteit of moeten ze elkaar plotseling een hand geven of snel op tafel slaan. Wie aan het einde van het spel de meeste kaarten heeft, is de winnaar.

Party Animals is een hilarisch spel, waarin blaffende leeuwen en miauwende slangen geen uitzondering zijn!

Tactische speeltip(s)

Probeer als je niet aan de beurt bent voor jezelf te resumeren wie ook alweer welk dier was en welk geluid daarbij hoort. Veel herhalen leidt namelijk tot beter onthouden.

Omdat je van alle spelers ziet welke dieren bovenop liggen, is het handig om die een beetje in je hoofd te prenten zodat je niet te lang hoeft te zoeken wie ook alweer dezelfde kaart heeft als jij die toevallig omdraait. Hoe sneller je kunt reageren, des te beter!

  • Recente Zoekopdrachten
  • Qwirkle playmat Connect Bordspel 6
  • picture par 2
  • SPEL CARCASSONNE UITBREIDING SCHAPEN EN HEUVELS 32
  • big box 2 1