Pocket Detective: De blik van de geest - Breinbreker

€ 11,99
Normale prijs  
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd
Ontvang 120 overwinningspunten

Overzicht

Een meeslepend, coöperatief detectivespel in een klein doosje. Een medewerker van het Macduff Museum in Edinburgh is vermist. Een bewaker beweert dat het spookt in het museum en dat hij de geest van MacBeth heeft gezien. Lukt het jullie om samen deze raadselachtige zaak op te lossen?
Vanaf 12 jaar
1 - 6 spelers
+/- 60 min
Deductie

Geheugen

Interactie

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

veelgestelde vragen

Een foutje!
Helaas is er tijdens het vertalen een klein foutje in Pocket Detective Blik van de geest gekomen. Op de achterkant van kaart 10 staat dat je een kaart uitsluitend kunt spelen als deze gelijk of "hoger" is. Dit moet gelijk of "lager" zijn. Dit wordt wel duidelijk aan de hand van het voorbeeld.

Over het spel

Een medewerker van het Macduff Museum in Edinburgh is vermist. Een bewaker beweert dat het spookt in het museum en dat hij de geest van MacBeth heeft gezien. Waar of niet, de verdwijning van zijn collega is buitengewoon mysterieus. Kun jij deze raadselachtige zaak oplossen?

Pocket Detective: De Blik van de Geest is een coöperatief spel waarin spelers in de rol van detectives samen een geheimzinnige zaak moeten zien op te lossen. Iedere speler krijgt een hand kaarten en speelt de kaarten om waardevolle informatie met de groep te delen of legt ze af als zij denken dat de kaarten tot een dwaalspoor leiden. Door te overleggen, logisch na te denken en de aanwijzingen goed te interpreteren probeert het team de zaak op te lossen. Hoe meer vragen er uiteindelijk goed beantwoord worden, hoe hoger de score.

Één keer speelbaar. Na 1 speelsessie is het verhaal bekend, waardoor het spel niet nogmaals gespeeld kan worden.


Inhoud:
  • 62 grote kaarten
  • 7 clips
  • SpelregelsMeer informatie
Artikelcode999-DET02
Gewicht0.2000
Merk999 Games
Afmetingen9,6 x 12,6 x 2,5 cm
AuteurMartino Chiacchiera & Silvano Sorrentino
EAN Code8719214429096
Jaar van Uitgifte2020