Port Royal Big Box - Kaartspel

Waardering:
100% of 100
€ 24,99
Normale prijs  
nieuw
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd
Ontvang 250 overwinningspunten

Overzicht

Schuim de zeven zeeën af op zoek naar rijkdom en avontuur! Het bekende kaartspel Port Royal is terug in een nieuwe Big Box-editie. Draai kaarten om op jacht naar handelsschepen. Bij twee dezelfde schepen ben je af, maar hoe meer kaarten je omdraait, hoe meer kans op rijkdom. Deze versie bevat naast het basisspel ook de uitbreidingen Hijs de Zeilen, Nog één Functie Erbij Dan.. en Het Avontuur Begint. Speel Port Royal competitief tegen elkaar of coöperatief met elkaar!

Vanaf 8 jaar
1 - 5 spelers
+/- 20 min
  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Over het spel

Yarrrr!! Met de wind in de zeilen op zoek naar een vette buit. Wie niet waagt, wie niet wint!


Port Royal is terug in een prachtige Big Box-versie. In dit spel draai je kaarten van een stapel om, op zoek naar handelsschepen. Hoe groter het schip, des te groter de schat aan boord. Maar draai een tweede schip van dezelfde kleur om en je bent af. Het goud dat je bij een succesvolle ontdekkingstocht in handen krijgt, gebruik je om nieuwe karakters te ronselen. Matrozen helpen je om ongewenste schepen te verjagen. Kolonisten helpen met expedities voor overwinningspunten. Speciale karakters zoals jonkvrouwen of gouverneurs geven tal van andere voordelen.
Deze Big Box-versie bevat het basisspel en de uitbreiding “Nog één Functie Erbij Dan”. Daarnaast zijn twee uitbreidingen aanwezig die nooit eerder in het Nederlands zijn verschenen, namelijk “Hijs de Zeilen” en “Het Avontuur Begint”. Dankzij de uitbreidingen kan Port Royal nu zowel tegen elkaar als coöperatief of solo worden gespeeld. Verder is deze versie van Port Royal voorzien van prachtig nieuw artwork. Ideaal voor fans van het originele Port Royal of iedereen die deze moderne klassieker voor het eerst wil proberen!

Helaas is in de spelregels van eerdere versies van Port Royal Big Box de verkeerde expeditiekaart op de plek voor een spel met 5 spelers terechtgekomen. De kaarten zelf kloppen in deze eerdere edities verder wel. De correcte expeditiekaart voor 5 spelers bevat een anker, een kruis en een hut. In latere printruns staat deze kaart wel correct vermeld.

Inhoud:
  • 120 kaarten basisspel
  • 60 kaarten Hijs de Zeilen
  • 4 promokaarten
  • 20 markeerstenen
  • 42 kaarten Nog één Functie dan
  • 110 kaarten Het Avontuur Begint…
  • De spelregels

Meer informatie
Artikelcode999-POR03
Gewicht0.9900
Merk999 Games
Afmetingen27,5 x 19 x 6 cm
AuteurAlexander Pfister
EAN Code8720289471170
Jaar van Uitgifte2021