Port Royal - Kaartspel

Waardering:
91% of 100
€ 12,99
Normale prijs  
Uitverkocht
Niet op voorraad

Overzicht

Vlot kaartspel vol risico en tactiek. Verzamel gouden munten met schepen en ga op expeditie. De spelers moeten voortdurend kiezen tussen risico nemen of stoppen en met minder tevreden zijn. Zeer geschikt voor zowel families als gevorderde spelers.
Vanaf 8 jaar
2 - 5 spelers
+/- 20 min
Geluk

Interactie

Tactiek

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Videos

veelgestelde vragen

Een foutje!
Helaas is er tijdens het vertalen een klein foutje in de spelregels van de "Paljas"-kaart geslopen. Hieronder de verandering: Is de speler niet de actieve speler, is hij in fase 2 aan de beurt om een kaart te nemen en zijn er op dat moment geen kaarten in het havenaanbod, dan krijgt hij direct 1 goudenmunt. Vervalt de tweede fase van de actieve speler (zie fase1: Ontdekken), dan krijgt iedere speler met een “Paljas”1 gouden munt..

Over het spel

Vlot kaartspel vol risico en tactiek.

Verzamel gouden munten met behulp van allerlei verschillende schepen. Die worden één voor één van de gedekte stapel getrokken. Maar komt de tweede van een kleur op tafel te liggen, dan is je beurt voorbij! Verschillende karakters geven permanente voordelen tijdens het spel. Daarnaast leveren ze, net als expedities, overwinningspunten op, die naar de winst in Port Royal kunnen leiden.

In dit eenvoudige, tactische kaartspel moet je voortdurend kiezen tussen risico nemen of stoppen en met minder tevreden zijn. Zeer geschikt voor zowel families als gevorderde spelers.Inhoud:
  • 120 speelkaarten
  • De spelregels


Meer informatie
Artikelcode999-POR01
Gewicht0.3200
Merk999 Games
Afmetingen17,8 x 12,8 x 3,8 cm
AuteurAlexander Pfister
EAN Code8717249199281
Jaar van Uitgifte2014