Rainbow - Kaartspel

Waardering:
88% of 100
€ 11,99
Normale prijs  
nieuw
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd
Ontvang 120 overwinningspunten

Overzicht

Maak regenbogen van 6 verschillende kleuren. Gebruik hiervoor jouw kaarten… of de achterkant van de kaarten van je tegenspeler! Je weet in het begin niet wat voor achterkanten jouw kaarten hebben. Door goed alle kaarten te onthouden kun je de meeste regenbogen creëren. Maar pas op! Een dubbele kleur of een zwarte kaart zorgt ervoor dat je direct kaarten aan je tegenspeler moet geven.
Vanaf 7 jaar
2 - 2 spelers
+/- 10 min
  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

veelgestelde vragen

Een foutje!
Helaas is er tijdens het vertalen een klein foutje in Rainbow gekomen. Op de doos en in de regels staat dat het spel 57 kaarten bevat. Er zitten echter 56 kaarten in het spel. Je komt geen kaart te kort. Er horen 56 kaarten in het spel te zitten, dit staat helaas fout in de handleiding.

Over het spel

Met Rainbow moet je regenboogsetjes maken van zes verschillende kleuren. Deze maak je door kaarten met kleuren te spelen. Maar je speelt niet alleen met je eigen kaarten. Je speelt ook met de achterkant van de kaarten van de speler tegenover je!
De achterkant van de kaarten van de tegenspeler mogen worden gebruikt door deze op tafel om te draaien. Je weet niet wat voor achterkanten je zelf hebt. Draai je per ongeluk een zwarte kaart of een kleurenkaart die dubbel in de rij ligt om, dan moet je direct kaarten aan je tegenspeler geven. Wie de meeste regenbogen verzamelt, wint!
Dit is een bedrieglijk simpel kaartspelletje voor twee spelers, dat je wint dankzij wat geluk, een goede strategie en vooral een goed geheugen. Hoe ver durf jij te gaan met het omdraaien van kaarten?


Inhoud:
  • 57 kaarten
  • 1 kaartenhouder
  • De spelregels


Meer informatie
Artikelcode999-RAI01
Gewicht0.1400
Merk999 Games
Afmetingen12,3 x 9,7 x 2 cm
AuteurMathias Spaan
EAN Code8720289474300
Jaar van Uitgifte2022