Regenwormen: Barbecue - Dobbelspel

€ 24,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Luxe variant op het populaire dobbelspel Regenwormen. De spelers kunnen nu niet alleen gegrilde regenwormen winnen, er liggen nu ook heerlijke slakken te sudderen!
Vanaf 8 jaar
2 - 5 spelers
+/- 25 min
Tactiek

Geluk

Bluf

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Over het spel

Luxe variant van het vlotte dobbelspel Regenwormen.

Ook in Regenwormen Barbecue probeer je met dobbelsteenworpen porties regenwormen van de barbecue of van andere spelers te pakken. Dat geef je aan door je bord op de prachtig uitgevoerde barbecue te leggen. En doe je een hele goede worp, dan krijg je een heerlijke, gegrilde slak!
Als je aan de beurt bent, gooi je met 8 dobbelstenen. Je legt nu alle dobbelstenen met hetzelfde getal of met een worm opzij. Daarna gooi je met de resterende dobbelstenen en legt nu alle dobbelstenen met een ander getal opzij. Als je totaal hoger is dan 22 en je hebt ten minste één worm gegooid, dan mag je één van je borden bij het betreffende getal op de barbecue leggen. Ligt er al een bord van een andere speler, dan haal je die gewoon weg! Gooi je hetzelfde getal nog een keer, dan is dit getal voor de rest van het spel veilig. Gooi je hele hoge getallen, dan maak je kans op een slak, die nog meer punten waard is!

Meer informatie
Artikelcode999-RGW03
Gewicht0.4000
Merk999 Games
Afmetingen13,2 x 13,2 x 13,2 cm
AuteurReiner Knizia
EAN Code8717249193654
Jaar van Uitgifte2010