Regenwormen Uitbreiding - Dobbelspel

Waardering:
85% of 100
€ 15,99
Normale prijs  
Op voorraad!
Nu besteld, dinsdag bezorgd
Ontvang 160 overwinningspunten

Overzicht

Uitbreiding op het dobbelspelletje Regenwormen. Met 2 extra tegels, 7 regenwormenfiches en 5 specialisten. Zo wordt Regenwormen nog leuker!
Vanaf 8 jaar
2 - 7 spelers
+/- 20 min
Bluf

Geluk

Tactiek

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 29,00 in Nederland en vanaf € 39,00 in België.

Videos

veelgestelde vragen

Waar is de online speluitleg?
We zijn druk bezig om voor de meeste spellen een video met speluitleg te maken. Momenteel is deze voor dit spel nog niet beschikbaar. Abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.
Wat is de bedoeling van de regel: Werpt een speler een totaal dat niet gelijk is aan een beschikbare tegel op de tafel of bij een andere speler, dan mag hij uitsluitend de eerstvolgende lagere tegel van tafel nemen.?
De bedoeling van de regel is om de eerstvolgende lagere beschikbare tegel uit de rij te nemen. Bij een worp van 38 dan neemt de speler tegel 36 uit de rij. Mocht deze niet meer beschikbaar zijn dan kan die tegel 35 nemen enzovoorts. Hetzelfde geldt voor situaties midden in de rij. In jouw voorbeeld kan je dan tegel 21 nemen. De volgende speler heeft wel een probleem als hij onder de 30 gooit omdat er geen beschikbare lagere tegel is.

Over het spel

Uitbreiding op het dobbelspelletje Regenwormen.

Deze uitbreiding bevat 2 extra tegels, 7 regenwormenfiches en 5 specialisten in de vorm van 'animeeples' en een dobbelsteen. De specialisten zijn aan bepaalde tegels gekoppeld. Win je één van die tegels, dan krijg je de bijbehorende extra mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld regenwormenfiches winnen of een extra dobbelsteen verdienen om in volgende beurten meer kans op een hogere tegel te maken.

Regenwormen Uitbreiding maakt dit gezellige dobbelspel nog leuker!
Inhoud:
  • 2 tegels
  • 5 specialisten
  • 7 regenwormfiches
  • De spelregelsMeer informatie
Artikelcode999-RGW05
Gewicht0.1600
Merk999 Games
Afmetingen13,2 x 13,2 x 4,2 cm
AuteurReiner Knizia
EAN Code8719214420246
Jaar van Uitgifte2015