Shaun het Schaap - Actiespel

€ 14,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Hilarisch behendigheidsspel voor kinderen. Dobbel je de mestvork, veeg dan zo snel mogelijk al je keutels in de kuil. Totdat een ander de mestvork gooit... Drie dieren staan de spelers in de weg.
Vanaf 5 jaar
2 - 4 spelers
+/- 15 min
Geluk

Reactie

Behendig

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

Videos

Over het spel

De boer komt eraan! Alle schapen proberen zo snel mogelijk hun keutels van de weide te vegen. Zijn die van jou als eerste weg?

De doos zelf wordt als weide gebruikt. Er liggen allerlei gekleurde keutels op en er staan een aantal figuren op. Om beurten gooi je met de dobbelsteen. Gooi je de mestvork, dan mag je die pakken en zo snel mogelijk je keutels in het gat in het midden van de weide vegen. Maar dat is nog niet zo eenvoudig, want de figuren en de keutels van de andere spelers staan en liggen in de weg.

Je mag net zo lang doorgaan met vegen totdat een andere speler de mestvork gooit. De ronde is afgelopen als iemand al zijn keutels in het gat heeft. Afhankelijk van het aantal keutels dat nog op de weide ligt, krijg je een paar keutelfiches. Daarna speel je meteen nog een ronde. Wie heeft na de tweede ronde de meeste keutelfiches?

Shaun het Schaap is een spannend behendigheidsspel voor jonge kinderen!

Meer informatie
Artikelcode999-SHS01
Gewicht0.3700
Merk999 Games
Afmetingen22,5 x 22,5 x 5 cm
AuteurStefan Dorra & Manfred Reindl
EAN Code8717249193487
Jaar van Uitgifte2010