Sinterklaasjournaal Bordspel - Niet meer leverbaar

€ 24,95
bij 999 Games
Op voorraad bij andere aanbieders

Overzicht

Cadeautjes geven en uitpakken, Sinterklaasmemory en op de boot pakjes verzamelen. Drie spellen in één doos voor gezinnen met jonge kinderen. Bekend van TV.
Vanaf 4 jaar
2 - 5 spelers
+/- 30 min
Strategie:

Geluk:

Bluf:

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Het Sinterklaasjournaal Bordspel bevat drie verschillende spellen voor jong en oud! Met het Sinterklaasjournaal Bordspel maak je het Sinterklaasfeest helemaal compleet. Elke donkere winteravond wordt zo nog gezelliger. Daarnaast is het de ideale manier om kinderen op pakjesavond voor te bereiden! In het stoombootspel, dat kinderen al vanaf 4 jaar kunnen spelen, zijn de spelers hulppietjes, die Sinterklaas helpen om alle cadeautjes op tijd op de pakjesboot te krijgen. Het hulppietje dat de meeste cadeautjes naar het dek brengt, wint het spel! Het pakjesspel speel je op pakjesavond met vrienden of familie. Iedereen neemt een aantal cadeautjes mee, die op een grote stapel worden gelegd. Iedere speler probeert er zoveel mogelijk te verdienen. De presentjes die aan het einde van het spel voor je liggen, mag je houden! De allerkleinste spelers kunnen met de fiches uit het Sinterklaasjournaal Bordspel een memoryvariant spelen. Het Sinterklaasjournaal Bordspel is tot stand gekomen in samenwerking met het Sinterklaasjournaal, NTR en Crossmex.

Meer informatie
Prijs € 24,95
Artikelcode 999-SIN01
Gewicht 0.0000
Merk 999 Games
Afmetingen 27,8 x 19,4 x 6,5 cm
Auteur Chislaine van den Bulk
EAN Code 8717249193777
Jaar van Uitgifte 2010
Evenement n.v.t.
label n.v.t.

Tactische tips

De spellen zijn voornamelijk gezellig en sociaal georiënteerd. Ze bevorderen het geheugen van en de interactie tussen kinderen en hun ouders. Daardoor zijn tactische tips niet van toepassing.

Videos

  • Recent Searches
  • De beer is los. Waar te koop 14
  • Skip bo kaartspel 30
  • rummy 2
  • Weerwolven van wakkerdam uitbreiding 4