Skye - Bordspel

€ 27,99
bij 999 Games
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd

Overzicht

Vlot en gevarieerd bied- en legspel. Bepaal de prijs van je getrokken landtegels en bouw hiermee een territorium dat zoveel mogelijk punten oplevert. Welke elementen scoren, is echter elk spel verschillend! Uitdagend en interactief spel met verrassend eenvoudige spelregels!
Vanaf 8 jaar
2-5 spelers
+/- 60 min
Bluf:

Geluk:

Taktiek:

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

In dit vlotte en gevarieerde bied- en legspel bouw je met landtegels een territorium dat zoveel mogelijk punten moet opleveren. Welke elementen scoren, is echter elk spel verschillend! Elke ronde trek je 3 tegels, waarvan je er in het geheim 1 aflegt en de prijs van de andere 2 bepaalt. Daarna koopt elke speler er 1 van een ander tegen de gestelde prijs. Tegels die je overhoudt, mag je zelf bouwen, maar het geld erop ben je kwijt. Aan het einde van elke ronde bepalen scoretegels waar je punten voor krijgt. Omdat die al aan het begin van het spel zichtbaar zijn, kun je daar rekening mee houden en je tactiek erop afstemmen. Omdat er maar 4 van de vele scoretegels in het spel komen, is Skye iedere keer weer volledig anders! Skye is een uitdagend en interactief spel met verrassend eenvoudige spelregels!

Meer informatie
Artikelcode 999-SKY01
Gewicht 1.1700
Merk 999 Games
Afmetingen 27,5 x 19 x 6 cm
Auteur Alexander Pfister & Andreas Pelikan
EAN Code 8719214420536
Jaar van Uitgifte 2015
Evenement Nee
label Nee

Tactische tips

- Denk goed na over de prijs die je aan je tegels geeft. Maak je ze te goedkoop, dan verdien je maar een beetje geld voor wellicht een lucratieve tegel. Maak je ze te duur, dan blijf je er zelf mee zitten en ben je het geld ook nog kwijt.

- Spelers die niet aan de leiding gaan, krijgen compensatie in de vorm van geld. Omdat geld erg belangrijk is in dit spel, kan het daarom een zinvolle tactiek zijn om tijdens het spel iets minder te scoren om tweede of derde te staan. Pas natuurlijk wel op dat je niet teveel achterloopt.

- Kijk goed naar de scoretegels. Deze bepalen mede de tactiek van alle spelers en daardoor ook de prijs van de tegels.

Videos