Spel op maat

Met een spel op maat creëer je een bijzonder cadeau met blijvende waarde. Een leuk spel levert een gezellige ervaring op en iedere keer dat het spel op tafel komt, koppelen jouw relaties de gezelligheid en geste weer aan jouw bedrijf

Sommige spellen kunnen geheel in jouw huisstijl worden uitgevoerd en voor de perfecte beleving van jouw bedrijf of branche kan ook een volledig nieuw spel worden ontwikkeld.

Een spel op maat met uw bedrijfslogo bij 999 Games

Ook jouw eigen spel op maat?

Dat is natuurlijk mogelijk! Neem contact met ons op via verkoop@999games.nl. Samen met jou kijken wij welke optie het beste past bij jouw wensen en budget.

Op dit moment hanteren wij een MOQ van 3.000 stuks en verwachten wij een levertijd van 6 maanden. Helaas is niet het hele assortiment beschikbaar voor Spel op Maat (zo zijn bijvoorbeeld 30 Seconds & Catan niet beschikbaar), dus stuur vooral jouw wensen door. Dan kunnen wij kijken wat er allemaal mogelijk is.

Waarom een spel op maat?

Dobbelsteen met het nummer 1

Introduceer je bedrijf

Op een innovatieve manier verbreed je je bereik op bijvoorbeeld een beurs, de arbeidsmarkt, een opening of promotiecampagne.
Dobbelsteen met het nummer 2

Een exclusief geschenk

Vier een jubileum of een feestdag met een ‘Spel op Maat’, voor een onvergetelijke herinnering in de vorm van een spel.
Dobbelsteen met het nummer 3

Voor teambuilding

Leer je collega’s beter kennen met het collega kwartet of stimuleer onderling samenwerken met een coöperatief spel.
Dobbelsteen met het nummer 4

Als communicatiemiddel

Verspreid je boodschap spelerderwijs via een in het oog springend medium. En zet deze extra kracht bij door spelwijze of doel.
Dobbelsteen met het nummer 5

Als promotiemiddel

Bezorg jouw relaties een promotioneel geschenk dat wél bewaard en gebruikt word en kom onder de aandacht op onverwachte momenten.
Dobbelsteen met het nummer 6

Bij fusie of naamsverandering

Gaat jouw bedrijf fuseren of veranderen van naam? Laat het jouw medewerkers en relaties weten door middel van een puzzel of spel.
Het logo van Koninklijke Burgers' Zoo
Het logo van Tempo-Team
Het logo van Koninklijke Gazelle
Het logo van Isoduct