Escape room spellen

De beste Escape room spellen - Spellen

Escape rooms zijn hot. Alleen in Nederland zijn er al enkele honderden gelegenheden waar je een escape room kunt boeken. Zeker in grote steden kun je je lol op met escape room-locaties. Maar wat als je niet in de buurt van een escape room woont? Of wat als je simpelweg liever thuis de lol van een goede escape room beleeft? De escape room spellen van 999 Games bieden uitkomst!

Onze escape room-spellen staan garant voor een avontuurlijke avond spelplezier. Met een escape room-spel haal je de ervaring van een escape room in huis. Elk spel heeft een eigen thema en een eigen verhaal, dat je door middel van alle ingenieuze puzzels moet ontcijferen.

De spellen van de Pocket Escape Room-serie zijn zeer compact. Ze bestaan alleen maar uit een stapel kaarten. Toch zit een heel mysterie in deze kaarten verscholen, dat je alleen kunt ontdekken als je alle raadsels oplost. Moet de Exit-spellen moet je out of the box denken. Letterlijk! Alles in de Exit-spellen is een aanwijzing, zelfs de verpakking zelf.

Welk escape room spel past het beste bij je? Sommige escape roomspellen zijn moeilijker dan andere. Kijk daarom goed naar de moeilijkheidsgraad bij bijvoorbeeld de Exit-spellen. Als je tijdens het spelen muurvast komt te zitten, neem dan contact op met onze klantenservice.

Escape room spellen zijn over het algemeen maar één keer te spelen. Daarna weet je immers alle raadsels al en is er verder niets meer binnen het spel te ontdekken. Wat maakt de aanschaf van een escape room spel dan toch de moeite waard?

Escape room spellen hebben een aantal enorme voordelen op normale escape rooms. Ten eerste zijn escape room spellen veel voordeliger. Voor het geld dat je kwijt bent aan de huur van een escape room op locatie kun je misschien wel 4 titels in de Exit-serie aanschaffen. Daarnaast kun je escape room-spellen geheel naar eigen wens spelen. Thuis, op vakantie, alleen, met je partner, met vrienden? Kies zelf hoe jij een escape room wil beleven. Nodig vrienden uit, sla wat drinken en versnaperingen in en je hebt thuis een escape room topavond!