Kaartspellen

De beste kaartspellen vind je bij 999 Games!

Onze kaartspelletjes variëren van eenvoudig en toegankelijk tot uitdagend en complex. De verscheidenheid aan kaartspellen in ons assortiment is enorm. We hebben kaartspellen voor 2 personen, coöperatieve kaartspellen, kaartspelletjes voor kinderen en kaartspellen voor ervaren veelspelers.

Een aantal van onze meest populaire kaartspellen zijn Beverbende en LAMA. Beverbende is echt een kaartspelletje voor het hele gezin. Het is makkelijk te leren en heeft een heel eenvoudige opzet. Tegelijkertijd heeft het spel veel interactie. Elkaar plagen en dwarszitten, een beetje geluk hebben en slim je kaarten spelen, het hoort er allemaal bij en het hele gezin kan meedoen.

Ook LAMA is een eenvoudig spel waar iedereen zo in kan stappen. Het devies van het spel is "Leg Alle Minpunten Af". Door kaarten af te leggen moet je je hand leegspelen. Zolang je niet stopt, moet je kaarten erbij pakken als je geen kaart af kunt leggen. Stop je op tijd, of eindig je een ronde met een enorme berg van 14 minpunten?

Voor de wat gevorderde spelers hebben we coöperatieve spellen als De Crew en Silencio. Zonder dat je mag overleggen moet je met Silencio ervoor zorgen dat je samen in een oplopende rij kaarten neerlegt. Elke kaart die je neerlegt heeft een voordelig of een nadelig effect. Maar hoe moet je samenwerken als tijdens het spel verboden is om ook maar één woord te zeggen?!

Ook met De Crew is de communicatie beperkt. Samen ben je een aantal astronauten op een ruimtemissie. De missies komen erop neer dat door middel van een slagenspel een bepaalde speler een bepaalde kaart in handen moet zien te krijgen. Als de verkeerde speler de betreffende kaart in handen krijgt, is de missie mislukt. De eerste missies zijn nog makkelijk. De latere missies zijn een stuk lastiger. Er zijn er in totaal 50 verschillende missies. Succes daarmee!

Zoals je ziet is er voor ieder wat wils. Kijk voor jouw favorieten op onze webwinkel!