Partyspellen

Bouw een feestje met de partyspellen van 999 Games!

De partyspellen van 999 Games zijn de ideale manier om een feestje tot een groot succes te maken. De spellen in deze categorie zijn eenvoudig te leren en geschikt voor grotere groepen spelers. Er zijn partyspellen voor jong en oud. Een leuk reactiespel voor kinderen is vaak ook een hilarisch partyspel voor volwassenen.

Alle partyspellen hebben gemeen hoe laagdrempelig ze zijn. Een goede party game is binnen een mum van tijd uitgelegd, waarna iedereen volop mee kan spelen. De meeste spellen in deze categorie zijn erop gericht om hilarische situaties te creëren. Tactisch en competitief spelen kan in sommige gevallen wel, maar het doel van een partyspel is vooral dat iedereen, zowel volleerde spellenspelers als beginners, samen plezier heeft.

Sommige spellen in deze categorie lenen zich met name goed voor groepen van meer dan 10 spelers. Door de spelers in teams in te delen wordt zo een dynamiek gecreëerd, die afhankelijk van je vriendenkring gezellig en gemoedelijk of juist vrolijk chaotisch kan zijn. Spellen als 30 Seconds en Saboteur zijn echte aanraders voor spelersgroepen van 10 personen of meer.

Waar veel bordspellen bedoeld zijn voor een tijdsduur van minstens drie kwartier, is er bij de meeste partyspellen voor gekozen om deze in korte potjes te kunnen spelen. Je kunt naar hartenlust meerdere potjes van hetzelfde blijven spel spelen zolang het feestje nog door bruist. Of je kunt juist een leuke spellenavond organiseren door meerdere verschillende partyspellen achter elkaar te spelen.

Niet alleen duren partyspellen doorgaans niet zo lang. Ook tijdens het spel zelf wordt vaak de vaart er goed in gehouden. Een feestje is het leukst als iedereen meedoet en dat geldt ook voor party games. Bij deze spellen hoef je dus niet lang te wachten op je beurt en word je altijd betrokken bij het feestgedruis.

Maak er daarom echt een feestje van met de partyspellen van 999 Games!